Back to work


På lördag gör jag entré på jobbet igen. En liten smygstart. Ska bli roligt att träffa alla igen, även om de bästa inte är där just då... Det blir även den längsta stunden jag vart borta från lillan. Nu behöver jag iaf inte oroa mig för läckande bröst eller handmjölka i kassan hahaha! Tror jag kommer uppskatta hemmets fyra väggar mer efter en dag på jobbet...



Kommer ju sakna min klimp...


Kommentarer
Postat av: Anna Bo :)

Nämen va kul!! ska du börja jobba lite helgen alla redan?! synd att man inte jobbar i helgen då! Vi har ju fått ett så bra schema nu så vi är lediga fre, lör, sönd varannan helg! inte fel eller hur! Ha det så bra o lycka till i helgen! Kramar Anna

2011-04-14 @ 22:01:02
Postat av: Me and My Baby Dolls

Spännande att gå tillbaka till jobbet igen :)

Trivs du där?



Tack snälla du för kommentaren på min blogg!

Det ger mig mod och styrka att förstå att "vänskapen" inte är värt det! :)



Ang. din fråga så har jag alltid velat ha en STOR familj med många barn. Andres har 3 barn sen innan som är vuxna, så han tycker att det räcker med de barn vi har, men jag kan t om tänka mig ett 5:e om några år :) Och nuförtiden är det fler och fler som "väljer" att ha fler barn ;)

Vill du själv ha fler barn?



Kramar

2011-04-14 @ 22:01:07
URL: http://mybabydolls.blogg.se/
Postat av: Tora - Viggos mamma

Vad jobbar du med?

Jag känner också att det är skönt att komma ut lite ibland, man uppskattar allt hemma så mycket mer när man fått en liten paus - oavsett vad man gör :)



Vi har alltid sittvagnen nu, men den går ju att höja o sänka så han ligger ner så länge det duger, när han börjar gnälla o böka blir han nöjd av att få komma upp lite så han ser allt omkring. :)

Vi åker tåg till Göteborg imorgon och där ska jag träffa en vän jag också lärt känna genom bloggen, sen kommer mamma och hämtar oss med bilen och kör oss till Halmstad. Bekvämt! :)



kram

2011-04-15 @ 11:57:25
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Tora - Viggos mamma

BTW så har jag mailat dig :)

2011-04-15 @ 11:57:54
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Me and My Baby Dolls

Jag vill gärna också bo i hus, men vi har inte råd med det just nu, och mitt "drömhus" har inte dykt upp ännu... får leta vidare ;)



Hur känns det att jobba imorn? Kramar

2011-04-15 @ 22:09:01
URL: http://mybabydolls.blogg.se/

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...