30-års fest i skärgården


Lördagen bjöd på mysig frukost med tända ljus och åskoväder. Inte lika mysigt väder när vi tänkte på att 12 timmar senare skulle sitta i ett partytält i Göteborgs skärgård.
Vi packade ihop oss och körde lillan till mina föräldrar som ställde upp som barnvakter. Sen hämtade vi upp Thore och Caroline som också var bjudna på festen. Vi var ute i god tid för att inte missa färjan ut till skärgården. Medan vi väntade satt vi skyddade från regnet i bilen och började smutta på ölen. Jag och Caroline försökte bättra på sminket som hade åkt på tiiidigt. Vi skulle vara ombytta och klara för fest direkt när vi kom fram till ön. Tur vi hade våra snygga regnponchos. =)

  

 Framme på ön blev vi inackorderade till våra sovplatser och vi bjöds på fördrink och förrätt. Sen blev det tipspromenad. Tydligen hade hela festsällskapet delats in i två grupper som förfestade på två olika ställen, och det fattade jag när vi plötsligt möter massa folk på tipspromenaden. =)




 
Efter sista frågan möttes vi upp av Ullis och hon drog lite nyttig info inför kvällen, sen blev vi visade upp i partytältet. Sen satte det igång. Många var redan ganska dragna och det blev hög volym redan när Ullis förgäves försökte hälsa oss välkomna.



  



Dom hade dukat jättefint och vi hade massoor med mat. Vi fick hemliga uppdrag och sånghäften. Hela kvällen var superlyckad och stämningen var verkligen på topp, trots vädret. Senare drogs borden bort och volymen höjdes och det dansades för fullt!


 
Vid tolv var älsklingen vääldigt slirig så vi tackade för oss och gick till stugan vi skulle sova i och däckade ganska direkt.
Dagen efter tog vi en morgonpromenad redan vid halv nio. Synd bara att det regnade fortfarande. Vi gick bort till partytältet och vi hade tydligen precis missat de sista partyfolket som gått å lagt sig bara en halvtimme innan vi kom!
Vi bjöds på frukost och sen tog vi färjan tillbaka till fastlandet och bilen ner till Halmstad igen.

  

TACK för en lyckad fest!

PS. Vill ni läsa mer detaljerat om festen, och även se fler bilder,
klicka HÄR för att komma till Ullis blogg.

 


Kommentarer
Postat av: Fröken M

Det ser ut att ha varit riktigt lyckat :) jag älskar den där leken !!

2011-08-30 @ 21:20:07
URL: http://www.frokenmela.se

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...