Mejafisen 8 månader



Grattis min underbara dotter! Igår hade hon funnit hos oss i 8 underbara månader! Sen vi fick plusset på stickan har jag älskat denna underbara skapelse så mkt att det nästan gör ont i hjärtat.

Nu händer det grejer. Hon tog två krypsteg igår! Hon har länge stått på alla fyra och gungat gram och tillbaka. Hon älskar att gå medan hon håller oss i fingrarna och hon har även fattat hur hon ska använda lära-gå-vagnen. Nu är det bara balansen som saknas. ;) Hon sätter sig upp utan problem och kan vrida och vända på sig sittandes. Hon är jättenyfiken på allt och drar sig upp för hyllorna för att se vad som gömmer sig där. Hon älskar musik och gungar i takt såfort hon hör en sång. Hon leker alltid på golvet och det roligaste är att riva ut alla leksaker och stoppa tillbaka dom igen. Hon äter 8 månaders burkar sen några veckor tillbaka och hon älskar smörgås med leverpastej.
Nu när höstterminen börjar är det dags för babysim, babycafé, rytmik och allt annat som vi ser fram emot. Hon börjar mer och mer intressera sig för andra bebisar, annars har det bara varit större barn eller vuxna som hon charmat med sitt underbara leende.



Envis rackare som vägrar sova.


Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

Grattis en dag för sent till världen sötaste Meja! Jag skrattade allt gott när jag såg filmen på godingen, haha hon vill verkligen ut och upp från sängen. ;)

Hoppas vi kan ses någon dag snart, när passar er?



kramar

2011-08-10 @ 22:39:18
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...