Vår semester


Nu har jag äntligen tid att skriva lite om vår semester.
Flygresan dit och hem gick jättebra. Jag var nervös över att lillan skulle få ont i öronen, men hon sov sig genom båda starterna och båda landningarna. Flygresan varade bara i tre timmar så det blev matning och massa lek och bus på planet. Sen fick vi åka buss en timme till hotellet. Men när vi kom fram, vid ca halv ett på eftermiddagen, så blev vi glatt överraskade. (Det brukar ju sällan vara så fint som på bilderna.) Lägenheten var stor och fin. Vi hade beställt en säng till Meja som redan stog i sovrummet. Man kunde även hyra en barnvagn där, men vi tog med egen. Hela hotellet var barnanpassat och det fanns allt man behövde å plats. Till och med Sempers barnmat i affären utanför! (Dyrt som tusan dock!) Många barnmatstolar, stor barnpool, barnklubb... Jag och älsklingen sa att "hit åker vi nog fler gånger", medan mina föräldrar sa "hit åker vi aldrig igen". Haha!

  

  

  

  

  

Våra dagar såg ungefär lika dana ut. Vaknade vid sju. Åt frukost halv åtta. La oss vid poolen/på stranden vid halv tio. Älsklingen tog Meja på en promenad under tiden. Lunch vid halv ett. Stranden/poolen efteråt. På kvällen var det middagsbuffé och sen blev det drinkar i baren eller öl och kortspel på balkongen. Vädret var underbart. Det var fint varje dag och vi badade i både poolen och havet. Vi var på marknad och gick strandpromenader.

Mejas ersättning tog slut (trots att vi hade Sembers stora 7,3 liters förpackning med oss) så hon fick äta spansk modersmjölksersättning som vi hittade på apoteket.

Min hjärna har verkligen haft semester och jag känner mig utvilad och aningen förvirrad.
Nu blir det tillbaka till verkligheten och allt var det innebär...


Kommentarer
Postat av: Tora - Viggos mamma

åh vad skönt att ni haft det bra - ser superskönt ut! Man längtar verkligen tillbaka till värmen och de slappa dagarna med familjen.

2011-05-29 @ 12:20:55
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Hulda

Så skönt ni verkar ha haft...vilket hotell och vilket flygboloag åkte ni med? Verkar ju toppen! Hur gick det med vagnen? inga problem och den gick inte i sönder? Bilbarnstol till bussen? Hade ni det med er? Många frågor...men vi vill också åka utomlands..ska till Polen i sommar och hälsa på sambons släkt och då måste vi ta bilbarnstol och vagn med oss. Vi flyger också...nervöst...

Postat av: ulrica

Låter som ni haft det superhärligt =) Skönt att du kunnat slappna av totalt, det behövde du verkligen nu! och som sagt, ni valde rätt vecka!



Mysiga bilder du lagt ut oxå, men vill se fler =)

2011-05-29 @ 21:33:01
URL: http://ulricalovisa.blogg.s

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...