Det här med Kalmar


Varför valde vi då Kalmar som destination för vår "kärlekssemester" (som alla vill kalla det)? Har väl inte eg nåt riktigt bra svar på det, vi gillar staden helt enkelt. =) En mysig stad vid havet, precis som hemma. Hehe.

Resan dit gick bra och när vi kom fram checkade vi in och slängde in väskorna sen gick vi till stan, som var två minuter från dörren. Mötte upp med svägerskan som visade oss till systemet. Sen hann vi med en rundtur i deras lägenhet innan vi skyndade till spat.
Bara älskar miljön på det spat, (spaet?). Det ligger inne i den gamla stadsvallen så det känns som att man är i en grotta. Vi njöt av 55 minuters helkroppsmassage och badade bubbelpool innan våra magar tvingade oss därifrån för att äta.

  

All mat var gratis på hotellet. Frukost, fika och kvällsmat, perfekt! Kaffemaskinen stod tillgänglig 24/7 så det blev en hel del cappucinos. =)
Första kvällen drack vi ett par öl och spelade ytatzy. Läste till och med lite poesi. (Låg en bok på rummet med poesi på svenska, norska och danska.) =)

  Lördagen började med sovmorgon till .... halv åtta. Efter en lång och mäktig frukost gick vi ut på shoppingrunda och fyndade en hel del faktiskt. =) På kvällen blev det buffé på hotellet, skumpa och bio, The Hungergames. När filmen var slut var vi så sletna att det blev sängen direkt. (Småbarnsföräldrar ni vet.)

Söndagen började på samma vis, fast sovmorgon till nio. Stor bricka med frukost och lite slappe i sängen innan vi checkade ut och styrde bilen hemmåt igen.

Vi har haft en underbar helg och verkligen kunnat fylla på vårt förråd av egentid. Men som vi saknade vår underbara lilla dotter. =)

Kommentarer

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...