Grattis far, och mor!

Idag är det pappas födelsedag, och mammas och pappas 20-åriga bröllopsdag! =) GRATTIS!!!
20 år är lika med porslin, eller jute som det alternativt kan heta.


Söndag kväll

Sitter helt slut vid köksbordet. Ska snart krypa ner i älsklingens armar i soffan. Liam sover. Katten oxå.

Vid tolv idag var vi på vallås och åt 1:a advents middag hos mina föräldrar. Lutfisk, MUMS! Stackars älsklingen, bakis och fisk lukt går inte så bra ihop. Lite kaffe och glögg hanns oxå med. Sen bar det av in till stan och julskyltningen. Men det är ju inte samma sak som när jag själv var liten, var så mkt mer då.
Frusna begav vi oss hemåt. Köpte pizza på vägen hem. Sen var det mys i soffan.

I morgon är det jobbet i vanlig ordning. Kanske gymmet oxå. Får se vad Johanna säger.


God fuckin morning!

1:a advent. Första ljuset tänt på den hemmagjorda adventsljusstaken. *nöjd*
Idag blir det förhoppningsvis julskyltning i stan. Det är tradition och den har jag hållit i flera år. =)
Nu blir det att ta hand om älsklingen som är snorigt bakis!

William, välkommen till världen!

Igår, 11.16 kom William Andersson till världen. De stolta föräldrarna är Pauline Andersson och Niklas Andersson. GRATTIS!!!

 

http://www.ds.se/Web/NormalPage____4225.aspx


Tiiiidig morgon

Har vart vaken sen halv åtta. =S Nu har vi full fräs på tvättmaskinen. Å det lär ju hålla på såhär hela dagen... =S
JÄVLA S****!!


Fredagskväll

Nu är pepparkakorna bakade! Som vi misstänkte så tycker jag och älsklingen att det var roligare att baka än Liam, hehehe.
Jag har ju aldrig tyckt om hembakade pepparkakor, men det hör till att baka. Nu är julstämingen nästan på topp. Bara adventspynt som saknas. Men enligt min tradition så sätts det upp på första advent. =) Och självklart julskyltningen!! Får inte missas!

Idag jobbade jag till 12. Sen var det hem och byta om och hämta upp Johanna. Hon bjöd på lunch och vi handlade lite söta saker till våra älsklingar. =D



Mätt som en plätt!

Sitter i sängen för omväxling skull.
Har precis ätit lite kvällsmat. Det blev potatismos och ungsbakad lunchkorv. Snabbt och lätt. Gott.

Idag har vart en fullspäckad dag faktiskt. Var ju och tränade i morse. Sen var det hem och fräscha upp mig och äta frukost. Mötte upp Johanna i stan vid ett. Vi gick runt i lite affärer och tittade.

Träffade på Ida från jobbet med sin 3 v son. Såå söt! Hon såg så lycklig ut! =)

När det slutade regna började vi ist shoppa. =) Farligt men härligt. =)
Jag köpte en julklapp till älsklingen och en hårklämma till mig själv. Sen spenderade jag massa pengar på Maxi på mat och sånt ist. =)

Nannana nnaaa naannaa nanana Takida sjunger ut i lurarna! Passar på att ta mig egentid nu. Har tagit på mig hörlurar och spränger huvudet med musik. ME LOVE!

Jag och Johanna blev lite babysugna idag måste jag erkänna. =) Vi får väl se!

Nytränad =)

Första funderingen är: Hur ont kommer jag ha i kroppen imån? =) Men skönt var det. Känns som att jag verkligen kommer kommai form nu. Att ta mig till gymmet två gånger i veckan till att börja med klarar jag galant! =)
Kul att Johanna med känner sig lika peppad, NU JÄVLAR! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till stan med Pullan.

Jävla helvetes skit

Aaarrrggghhh!
Helvetes skit humör jag skaffat mig idag då! Pallar inte, men blir väl så efter en lång dag på jobbet.
Mitt uppe i det så vill jag ju att alla ska fatta att jag är irriterad och arg, men aldrig! Så får älsklingen ta all skit!
Jag tycker att jag borde ha rätt i att tjura, ibland iaf. Det är så skönt att få ur sig lite irritation och ilska. Det borde finnas en plats någonstans dit man kan gå när man känner sig irriterad. Ett happyplace!

Nu blev jag avbruten mitt i allt. Surfade lite på Facebook och såg en länk om vaccinet. Blev skrämd.
http://www.amalgamskadefonden.se/default.asp?id_Page=188

Jävla grishysteri!!

Oops

Har visst helt lagt bloggen åt sidan idag. Brukar vanligtvis vara ledig på tisdagar och då uppdaterar jag flera gånger om dagen, men idag har jag helt enkelt inte haft tid!

Efter jobbet bar det av till TeamSportia för att leta aerobicskor. Jag ska ju på provtäningen på torsdag och tänkte rusta mig med ett par ordentliga skor. Jag provade några par och hittade tillslut några som passade mig både i smak och form. =) Får ju åka tillbaka imån och köpa dom när lönen trillat in. =)



Fan va svårt att skriva samtidigt som ja kollar på Desperate. Slutar här och fortsätter imån ist.


AJ AJ MITT HUVUD!

Som om inte dagen redan började förvirrat.
Stämplade in som vanligt. Men sen vaknade jag och kom ihåg att jag skulle vara i fisken. Sen var jag i kassan en sväng. Å precis innan jag skulle hem så reser jag mig upp, efter ha hjälpt Berit, och slår i skallen i pallstället! Jävla vikken smäll! Så nu sitter jag här med världens skallebank och vågar inte lägga mig fall i fall jag skulle somna och hjärnan skulle svullna och jag skulle dö.

God morgon världen!

Inte alls lika roligt väder idag! =S Men det är OK, då kan man krypa upp i soffan och göra inget utan dåligt samvete. =) Va har ganska nyligen ätit frukost. Älsklingen åkte iväg nu för han skulle göra nåt fuffens och sen ska pappa titta lite på bilen. Jag valde att vara hemma och mysa lite. Typ tvätta och sånt.

Ska lägga in lite bilder från helgen som gått.


Lördagkväll

Nu är vi på vallås. Pappa och älsklingen dricker drinkar och en massa Jäger. =)
Det blev inget vallås efter Wapnö. Vi åkte hem och kollade på Torsk på Tallin i sängen, sen bar det av in till stan där vi såg 2012. Det var min överraskning till älsklingen. =)
Den var en riktigt bra biofilm som jag kan rekommendera! =) Kändes inte att den var 2 tim 38 min!

Nu ska vi väl vara här till alkoholen är slut. Syster med sin kille är oxå bänkade i soffan, Transformas har precis börjat på teve.


Nu har...

0-6f555de0afe2839f2182aaf7b66434c0.png

Kolla varifrån!

Nu har vi precis varit på wapnös julmarknad. Nu ska vi till vallås och värma oss med kaffe. Lägger upp bilder sen.


jag och...

0-1b6d3e4acb077f4c8ae35e815efbfc35.png

Kolla varifrån!

jag och älsklingen är ute och går på galgberget! =)


Underbara morgon!

Sitter vid köksbordet och har nyss ätit frukost. Blev två goda äggmackor och två koppar kaffe.
Snart ska jag och älsklingen krypa ner i sängen igen och kolla film.

Idag är det Wapnös julmarknad som står på schemat. Senare ikväll har jag en liten överraskning till älsklingen, som jag inte kan skriva här ännu.

Igår hann jag inte skriva så mkt, efter min power nap så var det snabba ryck till affären och handla inför kvällen. Efter det blev det lite kvalitets tid men älsklingen samtidigt som vi städade.
Duschen och kläder på.
Frida dök upp vid sju. Vi åkte till pizzerian och beställde mat och när vi kom hem igen stod Sandra och Carro vid dörren och väntade.
Vi vräkte i oss maten och tittade på Idol och snackade en masssssa skit. =) Synd att batteriet på kameran tog slut efter en enda bild. =P
Tack för en mysig kväll tjejer! =)


Power nap

Så, nu är jag hemma från jobbet. Trött som en gnu är jag oxå. Trycker in mig några biffar som jag värmt i micron. Ska faktiskt ta mej en powernap på 15 min ca när som helst, om jag inte fastnar här då! Heheh! =)
Måste plocka iordning och städa lite här inför kvällen. Ska iväg och handla oxå, orkade inte göra det på jobbet.

Ska se om jag fått svar från Your Moda, glömde ju färglägga min klänning som jag gjorde till tävlingen, så jag mejlade dom. =)

Hörs lite senare. =)


Är på...

0-8e373218e27f2443cebe45d93673ac.png

Kolla varifrån!

Är på jobbet. Har nyss ätit frukost. Gott. Var jättehungrig! Började 06 idag! Men slutar 12. Wee! Nu blir d jobba en stund till. Over!


Tävling Vero Moda

Jag är med i en tävling på Vero Modas blogg, Your Moda.
Den handlar om att man ska skapa ett plagg och vinsten är att man kan få plagget sytt och till försäljning ute i butikerna till våren! =)
Jättekul och inte alls svårt!

http://www.yourmoda.se/tavlingen/

Lycka till!

Detta var mitt bidrag:


Rosa halsduken

Har fått frågor om var halsduken är köpt.

Har köpt den på H&M, på deras hemsida:

http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_ACC_MOS&shoptype=S


Ullareds blondie MUSIKVIDEO!

Hahahhahaha höll på att garva ihjääl mej när jag snokade i andras bloggar nyss!! Gled in på http://fribe86.blogg.se och hittade detta:


Provträning bokad

Nu har jag precis pratat med dom på Nautilus på simhallsbadet. =) Bokade en provträning, torsdag nästa vecka, den 26:e nov. =) Ska bli kul att röra på sig igen. Jag har ju så mkt tid "över" så varför inte fördriva den på gymmet! Så är det så många från jobbet som tränar där oxå. Wee! Beach 2010 here i come! Hahaha!


Andras bloggar, en inspiration.

Vaknade med världens huvudvärk. Känns som den skallebank jag brukar ha när jag är bakis. Men jag gick och la mig ganska tidigt igår. Vi började titta på Paranormal Activity men jag hade inte psykis styrka för det, sissy var ja, så vi stängde av och somnade innan tio, hihi.

Har läst lite andra bloggar nu. Kul att se vad andra bloggar om, hur deras sidor ser ut osv. Jag får lite inspiration faktiskt. Läste en blogg, Besarta Hoti, som skrivit om intrycket vid första anblick, headern. Intressant.

Väldigt många lägger upp "Dagens outfit". Så funderade jag på om jag skulle göra det. Men när jag tänker på vad jag till 90% har  på mig, arbetskläder, så slutade jag fundera på det. Hehe! Gråa jobbarbyxor och en röd t-shirt. Inte så kul hahaha!
Just nu har jag gråa mysbyxor, en vit trekvartsärm och en jäätte halsduk rosa stickad på mig. Bild? OK!


Storm!!

Idag är det verkligen ett krypa-upp-i-soffan-med-filt-och-te-väder! =)
Mysit men lite skrämmande när allt börjar flytta på sig och träd faller! =S UUUH, nu kom en sån jätte vind!

Älsklingen ligger på soffan och försöker sova. Jag har lovat att inte väcka honom. Så jag fick snällt gå in i duschen när jag kom hem, smyga ut och smyga ner i fotäljen.

Mumsfilibabba!

Mätt som en plätt har jag sjunkit ner i fotöljen. Älsklingen sitter på sin sida av soffan med tassarna på bordet.

Dagen har vart ganska lugn. Johanna, Göran och Akilles kom hit i eftermiddag. Jag tog fram kladdkakan och vispade grädde. När kaffet skulle serveras och Akilles spungit runt och hälsat på alla djur i grannskapet var Göran tvungen att åka. Jag och Johanna satt bänkade vid bordet och babblade en massa! =) Klockan var nog nästan fem när hon åkte hem. =) Mysit det var gumman! =) *kram*

Jag och älsklingen satte ganska direkt igång med att göra biffar. Massa lök och vitlök, ägg, kryddor och jäst ströbröd! =) MUMSFILIBABBA!

Nu blir det lite surfing, mys och en dusch innan kl slår Desperate Houswifes!! =)

Snart besök =)

Har flyttat datorn till köksbordet, får så ont i ryggen av att sitta i soffan. =P
Nu väntar jag på att Johanna ska komma. Hoppas hon har sin bebis med sig, såå söt!
Har pratat med Julle i NZ heela morgonen. Saknar henne massor!

Ullis är fortfarande i USA. NY var nästa anhalt! *inte alls avis* =P
Thore har troligen haft svininfluensan, så alla som träffat honom på senaste, Nöff nöff!
Älsklingen är på jobb en stund till. När han kommer hem ska vi göra biffar! GOTT!
Syster verkar fått till det igen med sin Alex. <3
Lia bara sover och sover och jagar möss.
Matilda messade idag och ville bjuda på fika! Wee! Synd bara att jag var upptagen! =/

Nä nu börjar ja bli hungrig, "synd" att jag ska klämma i mej massa kladdkaka med grädde! =) Men vad gör d när vågen har pekat ner ett tag nu! Weee! Fast d kan ju vara mina muskler som sakta men säkert förtvinar! Hahahah!

Go natt

Nu blir det mys pys och en film i sängen.
Vill bara tipsa om en film som jag hört ska vara bra. Har den på datorn men inte sett den ännu. "Paranormal Activity". En Low-budget film som dragit in miljoner i USA. Riktigt hemsk ska den vara! =P
Ikväll blir den Inglourius basterds.

Tjing!

Tjingeling

Slappar i soffan. Äter ostbågar. Skulle tränat. Ont i huvudet som fan! =S

Fick hem kontraktet på lägenheten idag, äntligen står jag med! =)

D var för svårt att skriva med en hand, den andra e ju kladdig av ostbågegojs. Hörs sen!

Heartbreak Hotel

Mätt och belåten efter två goda ägg och bacon mackor. =) Dagen på jobbet var näst intill outhärdlig. På slutet somnade jag nästan. Men nu är jag äntligen hemma och har krypit upp i soffan med glass, citronlakrits. =) Heartbreak Hotel på Tv 4, klockren film som jag ska titta på ikväll iaf! =)

Kalasbank i skallen

Känner mig som ett ruttet äpple. Var på ett roligt kalas igår. Tobbe och Louise har köpt hus och det skulle firas med en stor fest. Å fest blev d! =) Å nu sitter jag här och inväntar klockan att bli börja jobba. =/ Skallebanken är på topp!

Igår jobbade jag hela dagen därför jag inte skrev nåt. Körde på snabbt som attans i fisken så vi blev klara lite tidigare. Racer bilen gick på högvarv och när jag kom hem serverades jag med en kall go öl. =) Duschen snabbt, kläder på, en öl till, håret fixat. Sen bar d av ut i skogen.

Finally

Äntligen hemma! Var hemma vid halv fyra. Slog in julklappar medan älsklingen sov. Sen gick jag till dagis och hämtade Liam. Vi tog bilen och körde ner till Ica och till pizzerian.
Nu kör vi hårt på fredagsmyset. Imån är det jobba som gäller heeela dagen, 06-17!

Ps. Kommer ingen bild på det jag handlade idag. Köpte en del julklappar nämligen! Men ett köp jag är riktigt nöjd mej är min svarta paljettväst! =)


Hemåt

Nu är vi på väg hem. Eller vi ska inom tvååker och hämta syster först. Shoppingen gick bra. Fick köpt en del saker. Lite julklappar oxå. =) ne fy fan vad jag mår illa nu. Inte bra att sitta å skriva och man åker bil. Skriver mer sen. Blä.

*hrmpf*

Morron. Trött som fan. Borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt! Nu har jag iaf fått på Liam kläder och hunnit med att fixa mig själv oxå. Nu häller jag i mig kaffet. Ska bara föra över pengar sen blir det att ta Liam till dagis. Tittade ut precis och gillar inte det tjocka frosttäcke som ligger på bilen. Det sitter säkert ashårt fast oxå. =/
Men ska man till Gekås så ska man! hahahahah


God kväll kära bloggläsare

Kollar på sista minuterna av lyxfällan. Jag kan ju säga att jag är heltr död efter denna dagen men Liam. Han har tagit kål på mej hahaha. Vi kom iväg sen iaf efter Liam fått en dusch och jag efter mkt om och men fått barnstolen på plats i bilen. Var en stund där jag ville ge upp och ta bussen, men skam den som ger sig. Plus att jag ändå var tvungen att flytta bilen för en gubbjävel som vaknat på fel sida skulle slänga ur sig en jävla kommentar om att jag stog på handikapp platsen. Men hallå, det är ju för fan den enda platsen som är bred nog att kunna ha dörren helt öppen, (vilket krävs för att montera den dära stolen).

I alla fall, vi hämtade upp madde och åkte in till stan. Fika och gick lite i affärer. När vi åkt därifrån och lämnat madde hemma igen pratade jag med mamma och fick höra att det skett en mord mitt på torget, precis under den stunden vi var i stan!! Helt sjukt! 

http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.639521

Jag som ALLTID parkerar i torggaraget gjorde inte det just idag. Vilken tur, för annars hade vi kommit upp precis när mannen fick kniven i hjärtat! Inget för barn! Eller vuxna! Scary!!!

Vi hann med några mackor och lite mys på vallås oxå innan vi åkte hem och väckte älsklingen som låg på soffan och tog igen sig. Kvällen var slapp.

Nu blir det snart sängen och imån blir det Gekås igen! Hihihihi!

Daaah hatar kiss på golvet

ÅÅÅ istället för att ta en nap så ställde han sig mitt på golvet och kissade på sina leksaker som han vägrade städa upp! *hrmpf*

Lediga

Jaha, då har man vart vaken sen halv sju. Idag är jag ledig och det är Liam oxå. Så efter en stimmig morgon tar han nu en nap. Sen blir det fullt ös igen. Vi ska träffa Madde, mamma och Johanna. Hoppas bara att jag klarar spänna fast barnstolen i bilen, och lyckas öppna bilen med den kassa nykeln. Annars får det bli buss.

Fischsar

Sitter i soffan med Liam och kollar på fischsana.
Jobbat lääänge idag. Torkat upp ett hav med sköljmedel och ett hav med rödbetor. =/
Skulle vart på massage i morse men bytte bort den. Orka gå på jobbet i flera timmar ef massage.

Asså i morse när jag hade tvättat ansiktet och skulle smörja in det så tyckte jag att jag såg lite väl konstig ut. Jag kollade lite närmare och ser att min underläpp är stor som en valnöt! =O Fattar inte hur det gick till! Den var helt spänd och det stack lite i den. Trodde att det kanske var en allergisk reaktion, men vissa på jobbet trodde det kunde bero på den jävla finnen jag råkat pilla på under läppen! =/ Minns hur mamma skrämde mig för några år sen att man inte ska klämma finnar för nån som hon kände blev förlamad i halva ansiktet!!!
No pilling in face no more!

Imån är jag ledig och dagis är stängt. Så vi ska nog leka med madde. =)


Desperate Houswifes

Herregud, hela dagen har snart gått! Min ledig dag! Har inte gjort ett piss idag. Nu är jag rastlös som en liten säl. Tittar lite på Hells kitchen. Ska snart ställa mig i mitt kök och värma till lite soppa. Det får bli dagen kvällsmat. =) Ikväll kommer Desperate Houswifes. Har satt tvn på påminnelse så älsklingen inte får mig att missa det! Hihi!

I morgon blir det jobbet heela dagen. Troligen ska älsklingen jobba över oxå. Idag bestämde jag mig för att följa med mamma till Gekås på fredag, igen. Hihi. Men jag hann ju inte kolla på allt sist. =)


Ny design - under construktion

Hmm kan säga att jag blev inte mer säker på nåt av det efter inslaget på TV 4 om svininfluensan. =/  Nu har jag iaf påbörjat min Ombyggnad av min blogg. Har än så länge "bara" gjort en ny header. Men det var massa jobb med den så det blir inte mer nu.

Ska hoppa in i duschen nu, vilket jag borde gjort för länge sen. Ska fika med Kattiz om en stund och hon väntar säkert otåligt nu. =)


Svininflensavaccin- ja el nej?

Jag som är så osäker, fortfarande, kommer nog få svar på mina funderingar nu.
På TV 4´s Malou har tar dom upp detta i dagens program som pågår nu.

Just nu handlar det om bloggare som råkat illa ut. =/
Fy va hemsk, ska fortsätta kolla nu...


Soffpotatis

Hemma från jobbet. Dricker mitt kaffe. Kollar teven. Kollar internet. Tvättar. Pratar i tele.

Fars dag!

Sådär, då har vi städat hela lägenheten. Nu sitter vi i soffan helt utslagna. =)

Vi gjorde nog världens snabbaste runda på Gekås idag. =) Körde racet mellan vagnarna och alla ivriga människor. Hittade väl lite men får kanske bli en runda till innan jul, då med lite mer tid på oss. 12.09 satt vi i bilen hem. Plattan i botten och vi hann precis till Fars-dags middagen på Vallås. =)

Min Fars-dags present var en presentpåse fylld med marsipan i olika smaker och former. =)

Här är allt vi handlade! =)


God morgon Gekås

Nu sitter vi i bilen på väg till Gekås. Tidigt är det med dom öppnade för en timme sen. Blir snabba ryck idag. Vi ska på fars dags middag kl 13 på vallås! Så d e lite stressen. Men livet är en utmaning! =)

Vatt tå då?

Nyss kommit hem från jobbet. Sitter på min vanliga plats, soffan, och dricker kaffe. =)
Nu funderar vi på vad vi ska göra av resten av dagen...

8)



Hahhahahahahhhahhahahaha! =)

Krasslig

Sitter helt slut o soffan. Började 06 imorse!! Efter jobbet handlade jag lite. Sen var jag på mitt gamla jobb och handlade lite. =) Så kul att träffa dom igen, är där alldeldes för sällan! Men jag har lovat Frida att bli hennes granne på Farmville så hon kan nå next level! =)
Älsklingen är fortfarande på jobbet, men när han kommer hem blire pizza och FREDAGSMYS! =)

Pa jobbet idag lyckades jag välta en hög halvpall med julöl! =S Den bara stupa i backen. Jävla Anna som stressade mig. Jag är ju inte världsvan på den dära trucken asså. Men till min, och alla andras stora förvåning så hade inte en enda burk gått sönder!! Jag köpte en liten Lotto innan jag gick hem! =)

Kanske ska ta en micro nap på sofflocket snart. GÄÄÄSP!

"Husvisning" nr 2 Spånstad

Nu har vi vart och pratat hus. Var på a*hus och fick massa info och broschyrer med oss hem! =)
Så många fina hus och så många möjligheter! =) Såå sugna vi är nu! När älsklingen kommer hem från utvecklingssamtalet på dagis så blir det djupdykning i alla papper och siffror! =)

Dagens ämne: Vaccinet

Hmm nu är jag helt förvirrad! Jag hade från början bestämt mig för att inte ta vaccinet alls. Tänkte att jag klarar mig genom en influensa, det har jag ju gjort förr. Men så pratade jag med min kollega på jobbet igår och hon tyckte jag skulle ta sprutan pga att vi har småbarn hemma. Sant. Men samtidigt är det många i Liams närhet som inte ska ta vaccinet, vilket betyder att han ändå kan bli sjuk. Även om fröknarna på dagis vaccinerat sig, finns det ju föräldrar och andra barn! Blir gaalen. Men jag har bestämt mig, tor jag. Jag ska ta sprutan, för min egen skull, då min mamma påminde mig om min astma. Sen drar jag iaf mitt strå till stacken att försöka stoppa pandemin.

Lång dag

Idag var det tungt att gå på jobbet. Haft ont i maggen heela dagen. =(
Det var skönt att komma hem till älsklingen. Han hade lagat mat och nu ska det bli mys i soffan. Jag ska inte sitta vid datorn så länge som jag gjorde igår. Jag är ändå ledig imån så kan ta det då hehe.
Tv nu. Over and out!

Pepparkakaka

Har nyss ätit middag på jobbet. Revben. =) till efterrätt blev det pepparkakor! Nu är det bara jul musten som saknas! =)

Blä blä

Är på jobbet. Har nyss ätit frukost. Har jätte ont i magen men d ska väl gå över. Jobbar tills 17. Älsklingen är redan på väg hem lilla gris. Hihi.

Hehehe

Vi är så roliga jag och älsklingen.
När han kom hem fick han inte upp mig ur soffan. Så han tog sin dator och satte sig i fotöljen. Hahaha! Så där har vi suttit sen dess. =)
Vi lagade lite mat och åt men sen var d tillbaka.
Ikväll kommer Desperate!!! =)=)=)

Jävla skit!

Att internet ska hålla på att krånga så jävla mkt heeela tiden!
Just idag! Idag när nätet är mitt  liv!! DAAAH!

Stuck!

Jag har fastnat i soffan. Suttit på samma plats heeela dagen! Daah.
Tror jag suttit helt stilla i soffan en timme i sträck!!
Hahahha! Men har läst en massa på nätet. Så lätt man kan fastna där! =S

Snart kommer älsklingen hem så hoppas han får upp mig! =)

Morron

Sitter i soffan.
Kaffekoppen i handen.
Teven visar Våra bästa år.
Jag är ledig.
Dåligt väder.
Blåser.
Katten är ute.
Älsklingen på jobbet.
Ensam hemma.

Jävla gubbe

Idag har jag jobbat. Fick en mindre utskällning av en kollega, jävligt snällt! Men d var fan inte mitt fel!
Efter jobbet åkte jag till Maxi Flygstaden och handlade fika. Pratade med Ullis i 1 tim 37 minuter när jag kom hem! =) Hon har stukat foten, riktigt illa! =( Å hon som åker till USA till helgen...
Vid tre kom Kattiz. Vi fikade och snackade massa skit.
Några varma mackor senare sitter jag och älsklingen i varsin soffa med varsin dator. =)
Jag ska börja på en ny design till min blogg, så håll ut! =)

Mina gosebjörnar! =)


Kvällsmys

Nu sitter jag å Liam å myser lite i soffan. Snart läggdags för honom och kvällen börjar för mig å älsklingen. =)

Idag har vi vart lite överallt. Vi har köpt rattmuff (hahahahahha) till min bil. Sen åkte vi ut till Spånstad och kollade på hus. Såå fint nybyggt område. Dom ska smälla upp 8 nya villor där snart. VILL BO DÄR! =) Tog en sväng inom Holm och kollade på ett hus som har visning på lördag. Låg ju åt helvete.

Sen blev det fika hos familjen Jörgensen. Mys! =) Tittade på gamla foton på älsklingen. hihihi


Good morning

Sov läänge idag. Gott! Ätit god frukost och nu är det slappa i soffan.
Ska snart ta på mej ansiktet och bege oss ut bland söndagsbilisterna. =