Vill inte gå upp ur sängen. Vill inte känn...

Vill inte gå upp ur sängen. Vill inte känna efter om magen låter mig äta frukost. Nu kom solen. Den försöker locka mig upp med sina starka strålar som pressas genom gardinen. Kaffesuget tränger sig på. Katten sitter redan vid matskålen och väntar. Grannarna har vaknat. Nu minns jag min fruktansvärda dröm. Ja ger mig, nu går jag upp.


J-vla mage

Idag var jobbet näst intill en plåga. Hade verkligen behövt jobba över, men magen tog över och tvingade hem mig. Försökte äta lite när jag kom hem, men blev direkt uppblåst och kände hur magen bara totalvägrade. Jag betalade mina räkningar sen gick jag och la mig, för när jag sover känner jag ingen smärta.

Vaknade av att jag var super hungrig. Tog en bit av pizzan jag bara kunde nosa på igår. Efter det begav jag mig ut på en promenad.
Nu sitter jag här, mer eller mindre plågad. Ska dra på mig ett par mysbyxor och lägga mig på rygg i soffan och be till maggudarna. Fasar för min långa dag i kassan på lördag, kommer bli en plåga. Och på måndag har vi inventering, fy fan.

Ps. Jag hatar lukten av mask när det regnar. Skit äckligt att trampa på dom, men så svårt att undvika när dom är ÖVERALLT! Why??


Ny Buzzador kampanj

Idag kom jag med i min första kampanj från Buzzador.
Så håll ut kära vänner, snart ska ni få prova på något. =)

Har ni inte blivit medlemmar? Gör det HÄR. Vem tackar nej till gratissaker? =)


Kära läsare!

Har inte uppdaterat på ett tag. Det beror på att förra veckan var tung och jag mådde inte så bra. Orkar inte gå in på detaljer men nu känns det mkt bättre och jag ska komma ikapp med mitt skrivande. =) Jag lovar!

Fredagen var super mysig. Vi var hemma hos Johanna & Göran och grillade och myste. Dominiqe och Liam lekte och tittade på film medan vi vuxna jäste i soffan till Talang.

Lördagen togs upp av jobb hela dagen. När kvällen kom var planen att jag skulle till Sandra och fira hennes 25-års dag, men ikke. Mådde så dåligt att jag bara åkte hem och la mig. Som vanligt med tråkiga jag.

Söndagen bjöd på fint väder och en del ensamtid. På eftermiddagen åkte jag till Maya i Trönninge och hon sminkade och plåtade mig. =) Bilder kommer snart.
När jag kom hem hade älsklingen grillat och vi satt länge vid köksbordet.

Måndagen var som vanligt mkt tuff. Det börjar nästan bli outhärdligt. Spelar ingen roll hur mkt jag sover, hur bra jag äter eller hur mkt vatten jag dricker, mår ändå piss av att sitta i det instängda, kvava, dammiga, trånga och bullriga kontor. Air conditionen ger mig frossa och stel nacke. Hur länge ska jag hålla ut?!
Maria är en duktig elev och det har gått bra att lära upp henne. Trevligt att lära känna henne lite mer, svårt att hinna med att prata annars.

Tisdagen var jag ensam vid datan. Kändes lite tomt faktiskt. Trots att jag slutade 1,5 tim tidigare han jag med allt jag skulle. Död som jag var efter jobbet, var det skönt att få komma hem. Skulle träffat Ullis men man kan säga att jag sov bort den chansen... =/

Idag har jag vart ledig. Super skönt. Vaknade halv åtta men låg och drog mig en bra stund, tills Lia hade jamat hela svensktoppen och gett mig massage över hela kroppen. =) Åkte till mamma vid lunch. Var länge sen jag var där bara sådär appropå. Vi pratade en del och drack lite kaffe. Å det bästa av allt var köksassistenten jag fick av henne! TACK! Nu ska det bakas bullar, bröd och frallor. =)

 Denna är ca 20 år nyare än den jag fick. Men vad gör det! =) Den ser näästan lika dan ut. Fick en massa tillbehör oxå. Som en köttkvarn och en blender. Tydligen finns det allt från kaffekvarn till citrusspress som tillbehör. =)

Ikväll har vi lyxat till det med pizza och snart kommer Andra Avenyn, en perfekt onsdag med andra ord. =)


Skön dag

Idag var jag ledig. Vanligt vis brukar jag bara slappa inne i soffan men idag har jag vart lite sysselsatt. Började med att träffa Jennie en stund. Vi var på lokalvisning. Sen mötte jag upp Ninni och vi gick till Vattenporten för en tidig lunch. Mkt trevligt! Sen skildes vi och jag gick till läkaren. När jag väl var klar där hade himmeln blivit mörk och det började snöa! Ist för att gå en sväng på stan och leta klänning till bröllopet om två veckor så åkte jag hem. Och som vanligt somnade jag.
Nu sitter jag i soffan nyduschad och mätt. Snart blir det Andra Avenyn och sen säääängen. =)

Fick ett nytt erbjudande från Buzzador idag. Någon produkt från Nivea. Ska bli spännande. Är du fortfarande inte medlem så bli det HÄR!
På Gratisbio går det bra oxå. Har över 500p och prövade beställa mina två första presentkort förra veckan. Men lyckades inte... =/ Gör nytt försök sen.




Bilder från Spaweekend



Här bodde vi. Första takfönstret från vänster.



Rummet.



Kalmar slott.



Älsklingen spanar mot slottet.



Vattnet glittrade.

        



En pussbild är ett måste.

 

Restaurang besök.



Världens efterrätt.



Inne på Spaat.
 (Var mkt mörkt och mysigt, men utan blixt var det svart)



Älsklingen in tha hottub.



Lite känsla kanske...?

Vi hade hela Spa avdelningen för oss själva så vi kunde springa runt i duschen, bastun, bubbelpoolen, ångbastun relaxavdelningen och äta hur mkt frukt som helst, helt ensamma. =)


Spaweekend i Kalmar

TACK för överraskingen älskling!

I fredags morse startade färden mot Kalmar. Men det visste ju inte jag då. Gissningarna var många men älsklingen höll minen. Efter några timmars bilfärd stannade vi utanför Slottshotellet i Kalmar, här skulle vi bo. Hotellet var hur charmigt som helst. Det var byggt för ca 200 år sedan och inredningen var gammeldags. Rummet var supermysigt.
Hotellet låg, som namnet avslöjar, precis vid Kalmar slott. Dit gick vi direkt efter vi checkat in. Tog lite bilder och njöt av utsikten. Sen vandrade vi längs vattnet in mot stan. På kvällen var det bord bokat på Heléne & Jörgens i city. Där njöt vi god mat till vi var mätta och belåtna.
Frukostbuffén var underbar. Därefter tog vi bilen till Öland och Borgholm och hade en liten dagsutflykt.
På eftermiddagen var det dags för ryggmassage. Vi tog oss till Västerportens Spa & Relax. Supermysigt spa som låg inne i den gammla stadsmuren. Där gick vi runt i våra badrockar och njöt av frukt och dricka efter massagen.
På kvällen blev det kycklingvingar på Harrys.
När vi vaknade idag åt vi frukost ganska direkt. När vi kom tillbaka till rummet packade vi och sen åkte vi tillbaka till spaat där vi gjorde en badritual. Vi njöt i hela två timmar. Sen var vi som spagetti och satte oss i bilen för att åka hem till kära Halmstad. Borta bra men hemma bäst.

(bilder kommer snart)

Lets GO...

...home! Det gjorde jag idag. Jag gick hem från jobbet! Tog en och en halv timme, en mjukglass och fyra chilli cheese. =) Det betalade sig med att jag däckade direkt när jag kom hem och sov i ett par timmar. Ikväll har jag kämpat mot min trötthet. Älsklingen har tjatat på mig att packa, men orken satt låångt inne. Nu är det nog klart, resten tar jag i morgon. Natti natti.


Vilken härlig dag!

Idag har vart en toppendag. Vaknade tidigt och gick upp direkt och gjorde goda äggmackor till mig och älsklingen. Därefter började vi röjja. Vi storstädade hela huset, putsade fönstrena och tvättade! =) (Älsklingen gjorde nästan allt själv dock.)

Sen blev det matdags och vi åkte in till stan. Hittade Njuta häftet och tog en McD kupong, 2 för 1! Åkte hem och åt på uteplatsen. Efter en stunds vilade satte vi oss i bilen igen. Vi åkte till Plantagen. Vi strosade runt och tittade och fantiserade massor. Ut kom vi med 10-pack penséer. På ÖB hittade vi två krukor och redskap till trädgårdsarbeten. =)



Penséerna planteras i krukan vi fick av svärmor.



Tadaa.



De nya krukorna. Omplanterade träd.

Nöjda och glada tog vi en fika på uteplatsen.
Helt enkelt en underbar dag! =)

Premiär grillning

Efter jobbet var jag totalt lamslagen av min huvudvärk och mitt illamående. Älsklingen sov när jag kom hem så jag la mig på soffan och tog en 5:a. Vaknade av att en flicka som sålde Majblommor ringde på. Sa nej tack, men jag har planerat köpa en i år iaf. =) Kunde inte somna om så jag gjorde några rostade mackor. När älsklingen vaknade var det min tur att falla i koma av den jävla huvudvärken! Vaknade dock till ljuvlig doft av nygrillad lax! =)

Kvällen blev kort och direkt efter Desperate Housewifes (som jag med nöd och näppe orkade se) blev det sängen.

Trött

Idag är jag såå trött att jag bara inte orkar skriva nåt.
Fint väder. Ägg-bacon macka. Vattenpipa. Hollywood fruar. SÄÄNGEN!

Söndagsmys

Jag och älsklingen tog oss en rejäl sovmorgon. Vid elva steg vi upp och han åkte iväg och handlade frukost. Vi satt ute i det fina vädret och åt. UNDERBART! Det var så skönt så jag fällde bak stolen, tog av mig tjocktröjan och solade en timma. =)

Sen bar det av till födelsedagsbarnet Kattiz. Där fick vi kaffe och tårta. Liam var där oxå. Jag lekte lite med hunden Neela, sen bar det av till Vallås. Lämnade älsklingen hemma. Jag och Liam var på tre olika lekplatser sen åt vi glass och drack saft.



Dagen har vart fylld med friskluft och solsken, precis vad jag behöver för att må bra. Ikväll har vi ätit pizza och nu väntar det bästa! =)

Wallmans Helsingborg

Igår var vi på personalfest i Helsingborg på Wallmans. Vi värmde upp med förfest i personalrummet, som vi fyllde till bredden! Bussarna fylldes och vi åkte förväntansfulla mot helsingborg. Väl framme hann vi knappt sätta innan showen började. Sen följde kvällen med musik, show och mat. Tyvärr så dog stämningen när dom tog borden och vi fick spendera de två sista timmarna att lyssna på kareoke. Men det värsta var nog i bussen hem. NÅN var såå full och gjorde bort sig TOTALT!



Min och älsklingens färdkost.



Show.



Sandra var på G.



Tina fick vara med och sjunga.




Sång och musik.



Maten. (har ätit godare)



Carola.



Carro har lyckts hitta en smarrig drink.



Ninni fick tag i ett konstigt rör. (Som senare visade sig innehålla ballonger)



Finalen. Ballonger.

Promenix, aj aj aj

Vid elva snörade vi skorna och begav oss ut. Känner ju inte till området häromkring så bra, så det var bara att följa älsklingen. Vi gick ner till brottet.



Bada fötterna hade vart mysigt.



Saknas bara handduken och bikinin. =)



Här satt vi oss och vilade en stund. Efter det kunde jag knappt gå. SKOSKAV! Å jag som aldrig har det.
Gick inom Lidl på hemvägen och köpte Ballerina. Sen var det bullfika när vi kom hem.

Filosofi

Vädret verkar sjukt underbart idag! En nypa frisk luft och en kopp kaffe borde göra susen för mitt stackas lilla huvud. Ska dra med älsklingen ut på morgonpromenad när han kommer hem. OM han kommer hem... Annars tar jag cyklen och rullar ner mot havet. Aldrig fel med lite filosoferande så här på morgonkvisten. Kamera, papper och penna ska med. Men först äta upp müslien.


Krya på mig

Idag har vart världens längsta och segaste dag... Illamående, feber, huvudvärk och allmänt trött i hela kroppen. Jobbet fick lida av min frånvaro. Älsklingen får lida av min närvaro.
Ikväll har vi ätit thaiinspirerat och nu är det fredagsmys, så gott det går. Jag har lovat mina kollegor att krya på mig till personalfesten i morgon. Wallmans salong i Helsingborg. Tungt festpass som börjar 16 och innan jag når sängen är nog klockan närmare 03. PUH! Har ett par timmar kvar att krya på mig.
Nu blir det lite Håkans Bar och sen Talang.


Lägenhetsvisning

Åter en dag i frossans tecken. Kanske beror det på att jag sover som en potta och måste upp i ottan. Kanske beror på att jag äter dåligt. Kanske beror på vädret. Vad vet jag men jobbigt är det. Har till och med funderingar att sjukanmäla mig i morgon... DÅ mår man inte bra.

Idag har jag haft visning på min gamla lägenhet. En person var och tittade. En har tackat nej. Tre vet jag inte. Hoppas någon kan ta den tidigare, så jag slipper betala 2 månaders hyra... Tufft!

Sen måste jag faktiskt säga att jag är lite trött på älsklingens meseri... Mer än så säger jag inte, HOPPAS han ska fatta PIKEN! Kan bara föreställa mig hur det kommer bli i framtiden annars. Vill inte!!

Frossa

Inte mkt Christer lyssnande idag. Även om söta Ninni skickade en påminnelse. TACK! =) Har mest ränt runt i butiken och bytt etiketter. PUH!

Super fint väder idag! Men tyvärr har jag lidit av någon slags frossa och fick helt enkelt bädda ner mig i sängen när jag kom hem. Och där låg jag och huttrade en bra stund innan jag lyckades slumra till.
Vaknade lagom till älsklingen var klar med maten. Vad hade jag gjort utan honom?! Älskar dig!

Nu blir det soffan och Anna Anka. Måtte huvudvärken gå över snart.

STORT GRATTIS till Fröken M som fick en underbar son i förrgår! Många kramar!


Länge leve post-it

Är på väg ner i soffans stora inbjudande gap. Laddar för Destperate Housewifes.
På jobbet idag har det vart förvirrande. Eller jag har nog vart förvirrad. Har sprungit fram och tillbaka mest hela tiden. Men så är det när man inte får plats med fler Post-its på dataskärmen! Jag har till och med post-it i mobilen. Minnet sviker redan. Hur ska detta sluta!

Har skaffat en radio till kontoret och idag lyssnade jag på Christer i P3. Å där satt jag och skrattade i min ensamhet medan jag jobbade. =) Dagens ämne var Kroppsliga upptäckter. En tjej hade tex ett födelsemärke i form av ett hjärta på venusberget. Kan ju vara en merit, vad vet jag. Men när jag brast ut i skratt som mest, var tjejen som berättade om sitt snea rövstreck! Hahaha! HÄR kan ni lyssna och även se bilder från programmet.
I morgon blir det Christer igen.

Over!

538 p !!!

Super glad! Idag har jag kommit upp till 538 poäng på Gratisbio! Men nu vet jag inte vad jag ska byta in dom mot. Biobiljett eller presentkort... =) Ibland är det svårt att välja gratissaker! Hihi!

Har ni ännu inte blivit medlemmar så bli det HÄR! Det lönar sig, jag lovar. Det är inte mkt du behöver göra för att tjäna ihop dina poäng. Och när du har registrerat dig genom mig och fått dina första 75 p, är det bara att skicka över en liten hälsning i gäsboken så hjälper jag dig att få fler poäng snabbt och lätt. =)


Vår bebis!

Surfade runt på favvo bloggen, Fröken M, och hittade en rolig sida där man kan se hur ens barn kommer att se ut. Jag var riktigt nervös när jag skulle se resultatet, men jag blev nöjd (trots att bilden på mig inte var den bästa). =)


Snöblandatregn!

Åh så tråkigt väder! Fast egentligen underbart film och mysväder. Och eftersom jag är ledig idag så är det precis det jag ska ägna mig åt. =) Snart är älsklingen på väg hem oxå. Saknar!

Var så irriterad på jobbet igår. Vi stängde 18.00 men kunderna vägrade lämna butiken. "Jag ska bara handla detta..., "Det går snabbt..." Daah! Jag kom inte ut från jobbet förren nästan tjugo över sex!
Fick skjuts hem av mina middagsgäster, men älsklingen hade förberett det mesta när vi kom hem.

(MEN, jag har upptäckt att jag lider av ett förskräckligt kontrollbehov!! Men enligt älsklingen så är jag inte sån jämt, bara vid speciella tillslällningar... PUH!)



(Räkor, kräftor, potatisgratäng, kyckling, sallad, tzatsiki, ägg) MUMS!



(Efterrätt. "Det röda smakar jordgubb och den gröna smakar päron, jo det är sant, marsinpanen är från Odense")


Glad påsk!

Skönt med sovmorgon! Vaknade halv åtta och var snabbt uppe för att göra frukost. Jag hade ju planerat länge att jag skulle bjuda älsklingen på en mysig frukost med målade ägg. =) Och så blev det. =) Nu tar vi det lugnt en stund innan vi ska börja förbereda inför kvällen. Så ska jag jobba en stund oxå.


En promenad längs havet








Jordgubbspaj

Har lite tråkigt så jag har slängt ihop en jordgubbspaj. Tänkte servera den med vaniljsås och kiwi. Hade tänkt ha den i morgon när vi får besök, men kan nog inte hålla tassarna borta. =)
Men först blir det handla lite sen ska jag slänga ihop lite mat. Vet inte vad jag ska göra med kycklingfärsen bara. Antingen en röra eller tacos. Älsklingen får inte vara med att bestämma då han ligger i djup dvala på soffan efter hårt pass på jobbet...




April april... 3D-linser

Idag är det ju 1:a april. Dagen vi ska lura varandra och sen dra ramsan "April april..."
Än så länge har jag inte blivit lurad, men dagen har ju nästan bara börjat. =)

Läste biogrammet i Aftonblandet på jobbet. Där stog det att Sfbio har börjat med 3D- linser som ett alternativ till 3D-glasögonen. För dom som vill vara snygga, tex på en dejt. Dom finns att köpa i biljettdisken eller på SF.se. Jag tror att det är ett skämt! Vad tror ni?