Oj oj. Nu är jag inte stor på jorden... Vå...

Oj oj. Nu är jag inte stor på jorden... Vågorna är höga och spyan är nära! Jag och älsklingen blev dränkta av en jättevåg. Tur att jag hade kläder med mig. Nu sitter jag här med Spyan i halsen. Seglen är nere och vi styr mot land. Jag är sjösjuk!


Då var det dags. Och gröna tröjor fick vi ...

foto0601 (MMS)

Då var det dags. Och gröna tröjor fick vi med. =)


31 juli 2010

Sitter nersjunken i soffan. Mätt efter tre goda köttbullsmackor. Kaffet har börjat verka och jag inser att jag måste hitta långbyxor om vädret ska fortsätta såhär. Tex ikväll ska vi ut med en båt på Marinfestivalen, då gäller det att vara klädd. Så när jag läst alla bloggar blir det att packa in sig i bilen och åka till Eurostop, eftersom enda stället i stan med mammakläder är H&M just där.



God morgon!


Sista dagen innan semestern

Blev en dag på soffan. Kom mig inte ens iväg till jobbet... =/ Ryggen krånglar. Å det är så skönt att jobbet är så förstående! Känns som dom vill mig så väl, att dom tycker synd om mig och lider med mig... NOT! Jag mår ju dubbelt så dåligt bara på grund av bemötandet...

Så idag har jag kollat på hela säsong 1 av Solsidan. Hahaha! Så jävla bra!



Nu har älsklingen och Liam kommit hem och jag har lagat mat.
(Om det räknas att slänga in en köttabit och pommes i ugnen...) Ikväll blir det fredagsmys!

N U  H A R  V I  S E M E S T E R ! ! !


Gratis bok

Klickade hem en gratis bok från Adlibris häromdagen. Det enda du behöver göra är att gå in på deras sida och skriva in en streckkod från en LDB produkt. Då får du välja mellan 6 olika böcker och de kommer hem till dig helt portofritt.
Jag valde den här:



Kryddan från Quorn kom i brevlådan i förrgår, får se till vad jag ska använda den. =)

Spana in gratisbloggarna jag tipsade om för ett tag sen, dom har jättebra tips. =)


Saker jag glömt berätta... =)

Har ju glömt vissa saker...

Tex recensioner på filmerna jag sett.
Sebbe: En gripande film om en ung svensk pojke och hans alkoholiserade mamma. Man får följa hans vardag och hur det tillslut spårar ut... En bra film enligt mig.

Orphan: En film som verkligen får en tvist på slutet. Handlar om en familj som adopterar en flicka, som visar sig vara någon helt annan... Bra och spännande, ingen film man kan förutse.

Så har jag glömt berätta om söndagen. =)
Hoppade in och jobbade extra, 8 - 13. Efter jobbet kom älskligen och vi storhandlade. På eftermiddagen hade vi stämt träff med Ninni och hennes JohanHarrys. Där njöt vi av god mat innan vi fortsatte till bion och såg Inseption.



Filmen var väldigt bra enligt mig. Lite tänkarfilm, men samtidigt en hel del specialeffekter som gjorde den sådär drömmande bra. =)
Synd bara att jag hade så himla ont i ryggen under filmen, var lite svårt att koncentera mig.
Men trevligt hade vi. (Stuligt några bilder från Ninnis blogg.)



Ninni och Johan



Jag och älsklingen på Harrys.


Promenad, bullbak, fika...

Ja, dagen har vart fylld med action. Jag som sa till älsklingen igår, innan jag stupade i säng, att jag nog mest kommer slappa idag på min lediga dag. Men ikke. =)

Promenerade till dagis med Liam. 50 min dit, 30 min hem. Var rastlös som en myra när jag kom hem och eftersom jag inte kunde sitta på uteplatsen, (en historia för sig själv, kommer nedan) så bestämde jag mig för att ÄNTLIGEN baka bullar.  SMARRIGT!

Innan bullarna ens hann bli färdiga hade jag redan bestämt träff med Ninni på Eurostop. Vi shoppade lite, (hittade en fin duk till köket på Hemtex, thats it) och sen tog vi en fika.

Har haft en ihållande huvudvärk idag, så när jag kom hem satte jag mig på uteplatsen med en Knep & Knåp tidning. Även ryggen har fått en del stryk av allt promenerande och degknådningen.
Idag har även den ursöta nalleoverallen kommit! Supernöjd!
Älsklingen lagade lasange och efterrätten blev melon.




Granntöserna kom förbi och visade deras kattungar.
De är till salu, intresserad?


Uteplatshistorien: Vår granne ovanför, en för övrigt mkt trevlig dam som verkar älska livet och allt där till, tex blommor! Hon har heela balkongen täckt av diverse krukväxter i alla former och färger. Jättefint säkert, MEN när hon vattnar så regnar det på vår uteplats och stolarna och bordet blir blöta. Vi kan inte hänga ut tvätt eller ha någonting i vattenfallets väg... Så var det även denna morgon, när jag kom hem svettig efter världens promenad. Så jag sa till henne att vi måste komma med en lösning på det här nu, det kan inte fortsätta såhär. (Märk väl att älsklingen sagt till henne minst fyra gånger tidigare.) Hon sa faktiskt inget till sitt försvar. Istället hade hon köpt en blomma och ställt på vår uteplats när vi var borta, med ett kort som sa "Förlåt mig".  !!!!!!!! What to do ???



Blomman från grannen ovanför...


Färdig! =)

foto0596 (MMS)

Färdig! =)


Bullbaket är igång! =)

foto0595 (MMS)

Bullbaket är igång! =)


På väg till dagis... Tog "bara" 50 minuter...

fot (MMS)

På väg till dagis... Tog "bara" 50 minuter. =)


Overkill

DÖD efter ännu mer övertid på jobbet... 10 timmar avverkade idag!




Blixtinlägg

Gör ett snabbt inlägg så ni inte tror jag hamnat i "svackan" igen. Vi ska nämligen se film, Orphan, men jag tiggde till mig lite datatid innan. =)

Ska skriva om söndagen i nästa inlägg men måste bara berätta vem jag träffade idag. Min kusin Emma och hennes Christian och deras son Max besökte fam Hansen idag så jag passade på att åka dit och träffa dom. Såå söt deras Max är. Jag fick äran att hålla lilla knytet, som blev 5 veckor idag. Visade sig att jag inte alls hade rätta knycket och det var en hel del skrik i mitt knä... =S Ingen bra nybörjartur alltså. Nu längtar jag så efter vårt bebis! =)



Max på BB.

NU blir det skräckis!




Låång dag på jobbet

Efter en lång dag på jobbet, 10 - 20, har jag nu smällt i mig x st chicken nuggets och nu ska vi trycka i oss ca 2 kg melon. Sen väntar sängen och en film, Sebbe heter den vi ska se ikväll.


Vad gör ni ikväll?


Hahahha!

Fredagskväll:







OJOJOJ Va vi skrattade!!!


Ingen motivation

Idag vaknade jag innan klockan ringde. Gick upp vid åtta och åt frukost. Har egentligen hur mkt som hellst att sysselsätta mig med... men idag är en sån dag där jag saknar motivation. Vill så gärna ge mit ut på en promenad oxå. Men just nu ser det mörkt ut. Jobbet väntar runt ett och sen håller det i sig till söndag. Hade bara vart så mysigt att få umgås med älsklingen ist för att jobba. Vi jobbar om varandra nu och nästa vecka blir på samma sätt, och då har vi lillkillen oxå... PUH! VILL HA SEMESETER!!!



Midsommar -09 <3


Torsdag

Skyndade iväg till stan och till MVC. Fick träffa en läkare som efter en stunds prat och tryckande och klämmande sjukskrev hon mig 50%. Jag ska kontakta en sjukgymnast som ska hjälpa mig med vilka övningar jag kan göra för att förhoppningsvis underlätta lite för ryggen.

Åkte till jobbet och visade upp mina papper och insåg att jag inte kunde göra så mkt mer på jobbet, så jag åkte till mina föräldrar. Där bjöds det på middag och fika med nybakade bullar! =) Tog även en 2l glassburk och plockade med mig massor med vinbär. Såå gott!



Kvällen bjöd på pannkakor och en del semesterplanerande. Nu är vi nog snart klara och enade om vad vi ska göra på vår efterlängtade semester. =)


Mamma bjöd på nybakade bullar! =)

bullar (MMS)

Mamma bjöd på nybakade bullar! =)


God morgon bloggen

Nu har jag precis slängt i mig två äggmackor och en kopp kaffe och börjar vakna till liv. Sov som en gudinna i natt och, är mkt tacksam! Idag är det läkarbesök inbokat. Ska se om de kan fixa min hemska ischiasnerv (stavning!?). Jobbet tog det bra ändå. Mitt mål är ju inte att bli sjukskriven, men måste ju ha ett intyg ändå. Tänk om jag det blir för jobbigt att sitta i kassan oxå!! Vill ju inte vara hemma. Snart är det semester och då ska det vilas!

Igår kväll såg jag och älsklingen till vår glädje att äntligen hade Snabba cash släppts på Telia. Vi bunkrade upp med mys och slängde oss i soffan.


Vilse i skogen

Vann en suuuper gullig nalle-overall till bebis på tradera! Vaktade autionen in i det sista, för jag hade bestämt mig.



Sen var det dags att ge mig ut på villovägar och hälsa på Ninni. Jag hade memorerat Eniros karta och skrivit ner svängarna. Hade med mig en (köpe)kladdkaka och grädde så jag visste att jag hade brottom. Efter tre vändningar och mkt skog senare så lyckades jag iaf hitta till huset jag kände igen och utbrast i ett YESS!!!



Ninni & Johans underbara hem



Mums!



Blåbärsmys


Nu ska jag göra glass! =)

foto0590 (MMS)

Nu ska jag göra glass! =)


Mera gratis!

Idag samlade jag på mig lite streckkoder från jobbet så nu har jag klickat hem en gratis bok och tre nummer av Elle Interiör. =) ME LIKE! Ett tips är att kolla in bloggarna jag skrev om igår, finns massor med gratis! =)

I brevlådan hade mina vunna traderaautioner dipit ner. En mammakjol i lite mörkare jeanstyg, satt som en smäck! 3-par dregglisar som var precis lika söta som på bilden. Vann ett par beiga mammashorts igår som jag väntar i veckan. Nu har jag så jag klarar mig över semestern. Vågar inte handla höstkläder, har ju ingen aning om hur stor jag är då.

Jobbet flöt på idag. Var inte ute och gick på lunchen för vädret var ostadigt. Känner verkligen av att det börjar bli tungt att jobba på brödavdelningen. Magen börjar bli lite ivägen och den där j*vla nerven hugger heeela tiden! Beställde en massagetid på Eva Salongen med presentkortet jag fick av tjejerna i födelsedagspresent i vintras, men tidigaste tiden var nästa tisdag!!

Nu blir det Hollywoodfruar, svenska norska eller danska...?! Sen kommer Sex Education, verkar intressant! ;)



12 dagar till semestern!

Gratis är gott!

Har ängnat de senaste två timmarna att klicka runt på nätet. Har en blogg som jag kikar in på då och då, Bloggenomgratis, hon tipsar om massa prylar man kan få gratis. Har även hittat en till gratisblogg, http://gratisfreestuff.blogspot.com. Så nu har jag klickat hem en hel del gratissaker. =)

Jag har tidigare tipsat om att bli en buzzador. Där får du hem gratis saker att prova på och behöver bara fylla i ett formulär med dina åsikter om produkterna. Gratis! Bli medlem HÄR.

Hittade en liknande sån sida, www.goodiebag.nu. Där kan du klicka hem två gratisprodukter direkt och sen kan man beställa en goodiebag lite då och då. Gratis!



Ett kap!

Det är farligt för ekonomin att arbeta i en butik! Sitter jag i kassan så har jag jämt en lapp fylld med mat och saker jag måste köpa efter passet. Men idag har jag verkligen fyndat:



* 2 st bodys + mössa
* En pyjamas (hellång med strumpor)
* 2 st byxor (med strumpor)
* Ett par lite tjockare byxor

= 190 kr!!

Sen fyndade jag även ett strandset för 15kr. En spann med massa sandredskap och byggdelar.


Hemmagjord glass el bullar

Idag känner jag mig kreativ. Ska först till jobbet en stund och avverka ett par timmar. Sen, om vädret tillåter, blir det nog en tur till Lilla Tjärby för att plocka jordgubbar. Ska försöka mig på ett recept på hemmagjord jordgubbsglass som jag snokat till mig på Facebook. OM vädret inte tillåter men glassuget sitter i får jag väl köpa färdigplockade, annars ska jag ge mig på ett bullbak hade jag tänkt.

Vad gör ni med söndagen?



Lördag = jobb

Så var snart denna lördag slut. Var på jobbet till halv sju och sen rusade jag och hungern hem till en olagad middag. =/ Efter lite surande fick jag iaf mat i magen men sen har kvällen fortsatt i min ensamhet på sängen med datorn. Ibland orkar jag bara inte...

Så ska jag snart till jobbet igen och jag kan bara ana den lediga dagen någonstans i mitten av nästa vecka. Semestern har jag framför mig, som tur är. Men jag får hålla ut ett par veckor till. Bara vädret är med mig då.

Nu är jag så grymt sötsugen, tur att vi inte har något hemma, för då hade jag garanterat fått somna med ont i magen...

Hann med att ta en glass på stan innan job...

glass (MMS)

Hann med att ta en glass på stan innan jobbet! Mums!


Ett tips, Tradera

AAAhhhrrrrrggggg! Hade skrivit ett långt inlägg men så hängde sig datorn!!!

Nu har ytteligare två traderaauktioner gått i hamn, mammakjol och 3-p dregglisar. 74:- resp 15:-. Överkommligt enligt mej! =) Mammabyxorna jag vann förra veckan kom i brevlådan igår och åkte på direkt. De var kanske lite små men det ska nog gå att ordna. =)
Vi har även hittat vår vagn på Tradera. Ett företag som säljer fabriksnya vagnar från Tyskland till billig peng. Ram, sittdel, liggdel och bilbarnstol för strax under 4000:-.

Nu måste jag verkligen rappa på eftersom jag var tvungen att skriva om inlägget! Trycka ner två äggamackor sen hoppa på cykeln till jobbet. Har inte vågat känna efter hurvida nerven i ryggen ligger i kläm idag. Så får väl, mot älsklingens förtvivlan, kämpa på i brödet så gott det går. Är jobbigare att höra jobbet klaga på att det inte finns någon annan som kan brödet osv... Tar det i min takt så får resten säga vad dom vill! Så det så!

Ha en toppendag alla mina underbara läsare!

(Förutom du din lilla j*vla r*tt*p***f**tt***!!)

Ett tips, Tradera

Då var ytterligare två auktioner i hamn. En mammakjol och 3-pack dregglisar. 74:- resp 15:-, det gillas! Mammabyxorna jag vann förra veckan kom på posten igår, något små, men det ska nog gå bra ändå. Skam den som ger sig. =)
Vi ska även köpa vår vagn på Tradera. Ett företag som säljer vagnar direkt från fabriken i Tyskland. Där får du ram, liggdel, sittdel och bilbarnstol för strax under 4000:-.
Mest av allt ser jag fram emot trippen vi ska göra till Gekås när semestern dragit igång. Åh vad det ska handlas! =)

Nu ska jag ta tag i dagen. Liam är på dagis och jag ska ta mig en härlig dusch innan jag ska sätta mig på cykeln till jobbet. Har inte ens vågat känna efter hurvida nerven i ryggen ligger i kläm idag, jag får helt enkelt, mot älsklingens förtvivlan, köra på i brödet och se hur det går. Sparar mina complaines till dagen jag behöver dom bättre.



Klagomuren!

Plågade mig genom en dag på jobbet idag. Har varit väldigt skrytsam, men tacksam, över hur bra jag mår i min graviditet. Men idag fick jag ett uppvaknande. Magen har vart hård som sten och uppblåst som en ballong. Det har vart full aktivitet hela dagen, vilket är mysigt, men det följdes av en massa stickningar. Troligtvis bebis som gör plats.
Ryggen ska vi inte ens tala om!! Har antagligen fått en nerv i kläm på höger sida i svanken. Så brödet var en plåga. Har haft det så sen i måndags eftermiddag och jag tänker inte stoppa i mig en massa panodil i "onödan" när de inte ens hjälper. Så är smärtan kvar i morgon får jag hoppas på en omplacering till kassan. JAG STÅR INTE UT! Finns ju ingen läkare som ger mig ett sjukintyg för gravidkrämpor, och utan intyg sätter jobbet mig i lås... To be continued!

Stranden och Bulls

När jag kommit hem efter att ha lämnat Liam på dagis och vart inom Lidl och handlat/hälsat på, var jag rastlös och kände att jag måste ta vara på dagen. Jag väckte syster och drog med henne till stranden.



Syster pressar för fullt



Magen steker oxå =) Å som vi badade!

På kvällen blev det Bulls med Frida. Thore hängde på en stund och lite senare kom Sandra.



Söta Frida med en lockande glas Rosé =)



Förrätt



Efterrätt

Efter maten var jag så mätt att jag nästan sprack! Fanns inte en chans i världen att jag skulle orka cykla hem så jag tog sista bussen, som tyvärr gick redan 22.45, hem.


Det blev stranden med syster! =) och jag h...

foto0580 (MMS)

Det blev stranden med syster! =) och jag har badat två gånger redan. =)


God morgon världen!

Jag älskar min fläkt! Tack vare den kan jag sova hela natten lång och en bra bit in på morgonen. (Förutom toabesök, men det är en vana nu.) Vira in mig i flera varv täcke och borra ner mig i kudden. Jag älskar att sova. Sover jag inte eller väldigt dåligt, blir väckt på ett icke mänskligt sätt, förvandlas jag till ett monster som hör hemma på en annan planet! Alla i min omgivning får en och annan käftsmäll av mitt dåliga humör, men den som lider mest, efter mig då samvetet tar form, är ju älsklingen. Filåååt!

Men denna morgon började bra. Invägningen var inte katastrof så jag kan fortsätta äta som jag gör. =) Nu har kaffet landat i magen och det är dags att åka till dagis med lillfisen. Blir nog att ta cykeln dit idag, så får jag lite motion på köpet. =)


Åskväder!

Inte nog med att Liam vaknade fyra gånger skrikandes i all panik så kom ett hemskt åskoväder in över Halmstad i natt! Men då passade både Liam och älsklingen på att sova som stockar, så jag låg ensam vaken och trodde världen skulle gå under! Ja, jag hatar åskan, kanske blandat med lite rädsla. Denna nattvaka resulterade i nästan tre timmars sömn efter jobbet, under fläkten förståss. Imorgon är jag ledig och vet inte vad jag ska göra av dagen. Har några intressanta förslag och om magen är med mig så blir det kanske en roadtrip till Öja. =)


Sikken värme

Jag kan inte förstå att det kan vara tillåtet, läs lagligt, att arbeta i den värmen som vi gör på jobbet just nu!! AC:n på mitt kontor klarar inte ens av att kyla ner den lilla ytan jag har, plus att alla datorer nog kommer smälla av innan veckan är slut! Idag blev det en kort promenad på lunchen. Värmen tog över och min orörlighet satte stopp för det hela. Men vad är en måndag utan våndor...?
Nu är jag proppmätt av pannkakor och efter jag läst allas bloggar blir det faktiskt sängen....


Tiden går snabbt när man har roligt

Oj vad helgen har flygit förbi! Jag har inte ens hunnit tänka på denna jobbiga människa som förpestar min verklighet och att jag skulle lösenordsskydda bloggen. Jag jobbar superlänge idag oxå så jag skjuter fram det till onsdag, min lediga dag. =) Men tack alla söta som vill ha lösenordet och följer min blogg. *kram*


Härliga söndag



Vi tog cyklarna ner till stan och bänkade oss i NorreKatts park.



Några nyfikna som ville göra oss sällskap.



Jennie och Indie kom förbi en sväng.



Thore badar Neela i Nissan.



Nu ska jag slänga ihop lite pastasås och mata mina darlings.
Ikväll blir det film och mys framför teven och fläkten.


Svullen

Lördagen bjöd på jobb från 06 - 12. Kan inte beskriva hur varmt det var på morgonen när jag gick ut till bilen. Hettan blev bara värre och att behöva röra sig var en plåga. Jag sov ett par timmar när jag kom hem. Stackars älsklingen fick ge sig iväg till vänner ensam, jag var så svullen och spänd om magen att bara resa sig var en pers. För mig blev det teve och dator till jag däckade....

Poppade popcorn för första gången på det gamla hedeliga viset, på spisen. Lyckades faktiskt riktigt bra. =) Vi har för en tid sedan bestämt oss för att klara oss utan micro och det har funkat toppen! Mest var det för att den tog så stor plats, men samidigt äter vi ingen micromat så det blev en onödig pryl.
Hade du klarat dig utan micro?


Fläkten, min bästa vän!

Åh vilken härlig helg det har varit. Lugn och skön, precis vad som passa med klimatet. Termometern har nog slagit alla rekord denna helg!

I fredags handlade jag massa gott med mig hem från jobbet och kämpade mig hem på cykeln. Lagade en mumsig sallad och stekt kyckling till det. Nybakad baguette och tsatziki.



Sallad:

Isbergssallad
Gurka
Körsbärstomater
Majs
Röd salladslök
Rädisor
Couscous
Rostade pumpa- och solrosfrön



Jag har värmeslag!

Varm, trött, svullen, ja listan kan göras lång på mina besvär just nu... Har stängt in mig inomhus och vägrar vistas i solen något mer idag. PUH!

Det kallar jag energi!

Jag undrar om det beror på den extra skopan kaffe som slank ner när jag glömde räkna i morse. För vilken energi jag fick efter frukosten! Nu har jag damtorkat mååånga hyllor och ytor, tvättat och vikt tvätt, plockar ur och i diskmaskinen plus diskat en del för hand, plockat och plockat. WOHO!!

Nu ska jag göra mig själv redo för jobbet, laga lite mat och hoppa upp på cykeln och avverka ett par timmar på jobbet.

Lösenordsskydda bloggen!

Har länge tänkt på något som stör mig ganska mkt. Vill inte skriva för mkt ÄN men det handlar om oinbjudna läsare... Funderar på att lösenordsskydda min blogg ett tag framöver för att slippa känna mig övervakad. Ganska obehagligt att veta att någon som bara har en enda avsikt med att följa min blogg, att hitta något att sätta dit mig på...

Vet att jag kanske riskerar att bli av med några av er kära läsare som jag äntligen fått hit, men ni ska veta att jag gör det för min familjs eget bästa. Från och med måndag/söndag kväll träder det i kraft. Ni som vill ha tillgång till min blogg, skicka din mejl bland kommentarerna så skickar jag lösenordet.

Jag lovar att påminna er innan jag låser bloggen. =)


Blåbärspaj



Fikamys!



Söta Melissa!


Helt jävla täppt

Va hände? Är så täppt man bara kan bli. Frånan är om det "bara" är allergin eller om den omtalade gravidsnuvan smygit sig på. Kan iaf konstatera att de nya allergitabletterna inte hjälper så bra som jag hoppats på. Var precis som att all pollen flög in med väldans kraft in i mina stackars ögon när jag cyklade hem... Får nog ringa i morgon och be om en nässpray, för såhär kan det inte fortsätta. Tänk er själva att inte kunna andas genom näsan och sen har fläkten på i sovrummet = snustorr mun! Jag strejkar!


Fikamys

Måste säga att jag aldrig vänjer mig vid att åka buss. Idag var den sen plus att den hoppade över min hållplats så jag fick skrika till... Dagen på jobbet började lite kaosartat när det inte var någon ström i hela bygget. Cyklade hem efter jobbat. *klappar mig själv på axeln* Svängde inom Willys och hälsade på Thore.

Nu har jag precis bakat blåbärspaj och väntar på mina gäster. Hann tillochmed ta en tupplur medan pajen var i ugnen. Nu hör jag älsklingens bil så det är bäst jag shuttar datorn! =)

Står på busshållplatsen och inväntar busse...

foto0574 (MMS)

Står på busshållplatsen och inväntar bussen. (Ganska logiskt) Idag blir det till att cykla hem från jobbet. =)


Taadaa!

Ja, jag behöver väl knappast berätta vad jag sysslade med resten av kvällen, resultatet har ni här iaf. =) Har sen i våras velat göra om bloggen, lite mer vår och sommrig på något sätt. Ljusare och fräschare, roligare att läsa.
Var såå nära att bara be om hjälp och betala någon för att fixa det, men jag vet ju att jag kan själv, vilket är väldigt typiskt för mig, så sagt och gjort!

Vad tycker ni?

Mammakläder efterlyses!

Passade på att köpa ett par shorts när jag var i stan. Har ju inget som passar nertill nu och att hitta mammakläder i den här stan är inte det lättaste kan jag säga. Hittade dock ett par på Vero Moda, med resår i midjan, så nu kan jag oxå vara sommarfin. Har lagt bud på en del mammakläder på Tradera. Snäppet billiagre där. =P Svårt att veta hur mkt jag kommer växa och vilken storlek det blir i mammakläder. Jag har aldrig haft problem att beställa från nätet annars...


En dag på stan

När jag slappat färdigt och insåg att jag hade 30 minuter på mig att göra mig klar blev det brottom! Men jag hann iaf till accepterad försening, 7 minuter över tolv ringde Ullis och innan hon han säga något slängde jag ur mig: JAG ÄR KLAR! =) Hon och hennes söta brorsdotter kom och plockade upp mig för en sväng på stan. Vi roade oss med att hämta ut mina allergitabletter och äta pasta/glass.



(Helena och Ullis)

Passade på att gå inom Jennies nya butik som hon kommer öppna inom kort. Fashion heter den och där ska det säljas fresha kläder till tjejer! ME LIKE!!



(Jennie med Indie, Katarina med Rambo, vet inte vem det är i bakgrunden...)

Dagen rullade på och vid tre mötte jag upp en kär gammal vän, Melinda. Och vad passade inte bättre än en fika med en god paj. Efter mkt letande satte vi oss på Fridbergs Café och fick vår efterlängtade paj med extra sås. =)



(Melinda och våra mumsiga pajer, snacka om sås!)

När vi pratat oss hesa åkte hon hem och jag satte mig utanför gymmet och väntade på älsklingen. Nu är jag hemma och dagen börjar ta slut. Idag önskade jag att dagen hade haft fler timmar, hade velat träffa så många fler...
Nu blir det mat. Over and out!


Kramp i vaden

Inte det skönaste sättet att vakna på. Studsade ur sängen och försökte pressa ner foten i golvet. Vilken j*vla smärta asså! Nu är jag helt öm och rädd för att det ska komma tillbaka. Jag hade jämt kramp i mina vader när jag var liten. Vaknade ofta på nätterna av en extrem smärta. Undra vad det beror på? Någon som vet?

Nu ska jag slänga en kaffe i ansiktet och vänta på att Tudorkliniken ska ringa upp mig. MÅSTE verkligen ha allergitabletter, orkar inte mer nysningar, kliande i halsen och ögon som bara svullnar.




Njuter i soffan

Har skickat iväg min rastlösa man på äventyr och jag ligger utsträckt på soffan och smaskar nektarin. Redan hungrig fast att vi bara åt för 1,5 tim sen. Vi var på Maxi innan och handlade hem tzatsiki och massa gurka och morötter, gissa vad jag ska sätta i mig sen. =) Hoppas på en bra film på teve oxå. Det bästa av allt är att jag är leeedig i morgon.
Jag ska faktiskt försöka få till lite kanelbullar. Har funderat på det så länge och i morgon ska jag ta mig tid.



Wish me luck!


Längtar...

... efter semester. =)



(Torekov förra sommaren.)


Glass och en bra bok ute i trädgården. =)

foto0569 (MMS)

Glass och en bra bok ute i trädgården. =)


Vilken kväll! =)

Blev en härlig dag på Brottet, dock lite kortare än förväntat men men... Ninni, Carro och Tina med familj kom oxå dit och vi stekte och badade en massa. =)

Efter en snabb sväng till Vallås åkte vi hem och jag kunde ta en efterlängtad tupplur, medan älsklingen och Liam åkte och handlade. Sen blev det full rulle när grannen kom med sin familj. =) Vi grillade och hade super trevligt hela kvällen. Innan solen gått ner åkte "Med andra ord" fram och vi spelade så vi blev helt lyriska. (Grannen kom ut och sa till oss... OOOPS! ) Det var killarna mot tjejerna, 2 mot 3, och vi tjejer vann överlägset båda gångerna. =)



  







Mitt i allt kom världens största skalbangare (hahahahaha) och gjorde oss sällskap. Noshornsbagge, Tordyvel, Ekoxe, gissningarna haglade, jag ringde till och med pappa. Läskig var den iaf.



Efter mycket skratt, djupa konverationer och en del pinsamheter slog klockan ett och efter att ha övertalat älsklingen och Ante att INTE spela Guitar Hero mitt i natten, blev det sängen...


Njuter av en kopp kaffe...



... och några rostade mackor. Idag blir det till att få lite sol på den blekfeta kroppen. Har ju inte riktigt beach kroppen, men what tha hell! =) Ninni messade nu på morgonen om att dom skulle vara ett gäng på Brottet, så blir väl att åka dit ist. Jag har inte vart där på hur längesen som helst! Haft en del fördommar om det stället. Men nu när jag hör fler och fler barnfamiljer som åker dit ska jag ge det en ny chans. =)

Blir att åka inom Maxi och skaffa lite förnödenheter som Festis och Gifflar. En och annan frukt får gärna slinka ner oxå.
MMS:ar in några bilder från Brottet under dagen!


Urban Roots!

Nu har jag landat på sängen efter en dag på jobbet och sen massa mat och kladdkaka hos syster. =)
Solen lockade mig på cykeln i morse och är det lika fint i morgon bär det av till stranden med lillgrabben. Älsklingen ska hjälpa svärfar med att byta fönster, så kul kan man ha det. =)

 

(Turkiet 2009)

På kvällen i morgon hade jag tänkt spana in festivalen som håller till i stan. På Bastionen närmare bestämt. Urban Roots kör en två dagars festival med start ikväll. Här är deras blogg: http://roots-2010.tumblr.com/
Kommer spela massa kända artister och jag förväntar mig att ljudet når över hela Halmstad. Jag kommer befinna mig i Norre Katts park på en filt med massa gott. Kom dit!!!

Nu har tröttheten smekt mig över kinden och jag checkar ut! See ya!


Lunch med Aykut innan jobbet. =)

foto0565 (MMS)

Lunch med Aykut innan jobbet. =)


Grattis syster åå din 18-års dag!

Den här natten var speciell. Jag sov som en gris och när jag vaknade så fanns den dära underbara känslan av att jag har något som underbart som väntar. Blev lite störd i min morgonfantasi av den hemska gräsklipparen som körde sina varv mellan husen. Gick upp och såg att solen sken. Liam satt i soffan och tittade på teve. Gick förbi spegeln och kom ihåg att jag klippt mig. Som jag såg ut! =) Kammade mig och såhär ser håret ut:





Är ju såå grym på att posera, HAHA!

Nu blir det att borsta tänderna och cykla till jobbet. Ikväll blir det kalas på Vallås för att fira syster och bror som fyller år och har fyllt år! GRATTIS!











Vår underbara bebis

Idag var vi på ett efterlängtat ultraljud oc fick se vår ögonsten:



På bilden ser vi huvudet till höger.
H*n suger på tummen.
På vänster ser vi ena benet.

Det var tydligen en vild liten sak som minsann inte ville som barnmorskan. =)
När vi tillslut lyckades mäta allt, efter att jag fått upp och röra på mig lite, så gav h*n oss denna posen. =)
Allt såg bra ut, vi fick se hjärtat, hjärnan, magsäck, ja det mesta som bekräftade att allt såg bra ut!

Detta firade jag med att gå till frisören för att klippa till mig.
Det blev lugg. =)
(bild kommer)