Gratis är gott!

Skrev i bloggen tidigare i veckan att jag hittat en blogg som skriver om gratissaker. Idag när jag surfade in hade hon ett tips som jag nappade på: Gå 2 betala för 1 på restaurang! Det tackar man inte nej till. Låter det som nåt lockande så klicka HÄR för att komma till hennes inlägg.
















Anna Anka söker...

Nu känner man verkligen av att påsken står vid dörren. På jobbet var det fullt ös redan tidigt. Vid tolv slutade jag. Men vädret fick inte upp humöret. Men lite shopping på Rusta fick. =) Hoppade träningen idag oxå. Jag och älsklingen lider av nån slags trötthetssjukdom. Han gick och la sig redan vid åtta! Jag tittar på Anna Anka söker assistent, vad kan jag säga... Herregud!


Nytt rekord!

Igår slog jag nytt rekord. Gick och la mig tjugo över nio. Då hade jag redan somnat på soffan i vanlig ordning. Herregud säger jag bara! Efter jobbet var det matlagning. Kolja i ugn med massa hackad vitlök och curry och potatis till. MUMS!

Hann iaf surfa in lite på Gratisbio.se. Har en del poäng kvar till biochecken. Börjar bli otålig så jag ska nog ta ett presentkort. Passar bra nu när shoppinghumöret är på topp när solen kommer fram. =)
Har ni ännu inte blivit medlemma så klicka på bilden. Hör av er så fixar jag lite lätta poäng!



Än så länge har jag inte fått hem några produkt från Buzzador. Sista anmälningsdagen var den 24 mars.
Men de dyker väl upp.

När jag samlade aktivitetspoäng på Gratisbio.se surfade jag runt i forumet och hittade den här bloggen: Gratis är gott och skrivs av Petra Stentagg. Hon har full koll på allt man kan få gratis. Mkt bra tips, väl värt ett besök!


Tävling - designa bikini åt Nelly.com


Kokböckerna - såhär gjorde vi!

Vi har länge funderat på vad vi skulle göra med den tomma väggen i hallen/köket. Det är ju det första man ser när man kommer in i huset, en tom och tråkig stor vägg. Samtidigt har jag velat få fram kokböckerna så man kan se dom. Har en tanke att om man ser dom skapar det ett sug att öppna och laga. Så jag slog ihop båda problemen och fick den här lösningen! Snyggt va?



Dessa fina kokböcker skulle vi få plats med.



Sett från köket.
(urskäkta katten i skum position på golvet)



Sett från hallen mot köket.

Ser ut att saknas något ovanför hyllorna. Vet inte om vi vågar oss på någon text
eller något annat som kan pigga upp, kan ju lätt bli för mkt och det gillar jag inte! =)


Påskpyssel

Idag vakande jag ganska knäckt över att klockan bara var tio över sex. Inte förren vid åtta insåg jag att klockan var en timme fram egentligen. Men humöret var redan rubbat.
Efter frukosten bestämde jag mig för att ta mig utanför de fyra väggar som jag ser dag ut och dag in, när jag inte är på jobbet dock! Thore är hemma denna veckan så jag passade på att dra med honom på mina söndagsuppdrag. Vi var nog överallt. Duktig som jag var kom jag bara hem med ett överkast och en gaständare. =) *stolt* Köpte lite påskfjädrar som jag fäste på grillspettspinnar och stack ner i varenda blomma. Vet inte om vi kommer pynta mer än så. Liam är hos sin mamma hela veckan och älsklingen är nog inte så pysselsugen.
Nu har jag mest surfat runt på Tradera och letat billigt pyssel. För som som känner mig så är jag en riktig pysslare och gillar att fixa och trixa med pynt och pyssel, men blivit dåligt med det sen jag blev sambo. Men nu när det är så "inne" och "alla" gör det , så har jag blivit mer sugen och nu gör jag slag i saken. Idéer finns det gått om i skallen men nu saknas bara material. Wish me luck!

Åskväder!

Blev ingen promenix till havet igår, solen gick i moln och jag tappade det.
Ist blev det slappa vid datorn. Som vanligt hihi.
På jobbet var jag grymt effektiv! Efteråt handlade jag lite gott till vårt fradagsmys och väl hemma blev det pizza!
Jag somnade såklart innan finalen i Lets dance var över, så jag vet inte vem som vann. =/
Det enda positiva med att somna så tidigt på kvällarna är att jag inte är trött och sur på morgonen iaf. Fast det är jättepositivit egentligen efersom mitt mogonhumör kan döda. Idag var det ett naturligt åskväder som fick mig att gå upp.



Så jag var uppe vid halv åtta idag. Slängde in en maskin tvätt och röjde undan lite. Satte mig med mitt kaffe vid datorn och här sitter jag nu. Magen gör mig påmind om att jag ännu inte ätit frukost, så det får bli lite proteinrika äggmackor. =)
Vid 11 blir det jobb. Vi har Familjedag på jobbet med massa överraskningar! =)


Havet!

Åter en dag uppe med tuppen. Halv sju och jag fick inte sova mer. Men jag sov hyfsat ok i natt och eftersom jag somnade på offan mitt i Lyxfällan så har jag fått mina timmars sömn. Tänkte dra till gymmet när jag lämnat Liam på dagis, men det ser ut att bli toppenväder så jag tänker ta mig en promenad ist. Ska nog gå ner till havet. Hav och sol passar så bra ihop. Verkar inte så långt dit. Eller kanske jag tar cykeln dit. Nu ska jag börja med att äta frukost iaf. Äggamacka it is!


Våffeldagen!

När vi kommit från det sköna vädret var det dags att göra våfflor. =)











17 plus grader!!

Värmerekord idag! 17 grader!! SOOL!!!
Direkt när jag kom hem efter att ha hämtat Liam och storhandlat efter jobbet slängde jag ut en bunke chokladmuffins och en kanna saft på uteplatsen. Det lockade grannbarnen och deras pappa som var ute och cyklade. Blev en mysig eftermiddasgfika i solskenet!



Jag sitter fortfarande kvar och filosoferar lite. Njuter av livet i allmänhet. Tittar på när Liam leker.



Ikväll blir det nog våfflor, det är ju trots allt våffeldagen. Men älsklingen är hos tandläkaren så får vänta till han kommer hem. Nu ska jag njuta lite till innan solen försvinner för idag.

 


Lugnet

Så skönt att bara sitta i sin ensamhet med datorn. Känna hur tröttheten smyger på. Veta att jag snart får krypa ner under täcket i vårt kalla sovrum. Nu är älsklingen och tränar men när han kommer hem blir det loppelådan direkt.

När älsklingen kommit från jobbet drack vi kaffe och åt muffins, sen var vi ute och fixade och trixade i förrådet. Så härligt vårväder det har vart idag! Sen lagade jag mat. Idag blev det panerad torskfilé med potatis, MUMS!

Nu ska jag prata lite med NZ och titta på hennes systerson Jayden i webcam förhoppningsvis!



OVER!


Härlig vårvärme!

Har gjort en liten tripp till min gamla lägenhet. Eller rättare sagt förrådet. Min hyresgäst har fått en ny lägenhet så det var dags för mig att säga upp min kära 1:a. Så jag var i förrådet och rotade fram kontraktet. Jag fick lägenheten 2005. Fyra härliga år av självständighet, överfyllda diskhoar, walk-in-closet, pissiga grannar, härliga grannar, kattrappa, fyllefester... Vart tar tiden vägen egentligen?! Men jag trivs mkt bra här jag bor nu och livet är underbart! Världens bästa sambo och spännade framtidsplaner! Vad kan man mer önska? Fred på jorden kanske.



Tog mina sista pengar och köpte två knippen påskliljor på jobbet när jag ändå körde förbi.

Kissiga kläder 06.00, check!

Igår kunde jag inte uppdatera. Jag såg älsklingens blick när jag tog i datorn och förstog att jag bara inte kunde öppna den.
När jag kom från jobbet igår var jag så trött att jag gick in och la mig en stund. Älsklingen fick laga middagen, som jag ändå inte åt av för jag åkte till gymmet på spinning vid sju. Tog i som bara den på spinningen. Måste komma lite i form nu till Vårrruset som jag lite skeptiskt satte upp mig på. =) Men vad gör man inte för sina kollegor.

Idag vaknade jag först av älsklingens väckarklocka, vid fyra nån gång. Då hade jag redan vart uppe vid tre och kissat och sen vart inne hos Liam och tröstat. Vi båda hade nog en mardröm... Somnade om och vakande i lite panik en stund senare. Älsklingen låg kvar, så jag ryckte och puttade och tillslut gick han upp.
Vid sextiden gick Liam upp. Han är så söt. Han hade tydligen kissat i sängen, så han gick till badrummet, tog av sig kisskläderna, la dom i tvättkorgen, gick in på rummet och tog på sig nya, satte på teven och kröp upp i soffan. Jag slapp gå upp och kunde somna om. Tyvärr hände det en gång till, men jag låg kvar. Han är ju så duktig. Men när jag hör stolen på väg mot skåpen, då vet jag att nu kan det gå illa. SÅ jag gick upp och vi åt frukost. Nu tittar han på film och om en timme ska vi till dagis.

För övrigt tycker jag:
* Fortfarande dåligt med besökare på bloggen. =(
* Att medeltemperaturen ska hålla sig över 10 grader i en vecka så vi kan kalla det VÅR!
* Att lönen kunde trilla in idag, när jag är ledig.
* Solen ska komma tillbaka, för jag har tänkt att gå till affären.
* Någon borde gå ut med soporna, dom stinker!
* Vill ha semester nuu nuu!


Härliga måndag, NOT

Är näst intill död, så det blir ett kort inlägg.
Älsklingen hade maten klar när jag kom hem, tur det annars hade jag blivit sur.
Sur blir jag när jag jobbar lååånga dagar och ändå måste göra maaassor när jag kommer hem.
Men det är lite ett problem för mig oxå.
Idag tog det inte mer än 2 minuter när jag kom inom dörren att upptäcka allt som IINTE var gjort.
Men middagen vägde upp det mesta, och nu blir det snart filmmys i sängen! =)

Familjemys

Nu har jag nog "bara" två maskiner tvätt kvar. Rumstemperaturen i lägenheten har stigit till tropisk värme. Sängen är bäddad och huset damsugat. Nu ska det bara mättas tre magar oxå. Liam, som kom till oss i eftermiddag, har önskat fiskpinnar och potatismos. And so be it.

Dagen idag har jag mest fördrivit genom att ha tråkigt. Sen har jag rengjort ugnen.
Självklart surfat, men eftersom jag inte gjort annat än surfat så finns det inga fler poäng på Gratisbio att plocka och inte mkt statusupdates på facebook att kolla...

Ikväll kommer äntligen Johan Falk igen på Tv4. Som vi har längtat!


Sluta vara torra dudes!!

Hittade denna artikel när jag surfade runt lite!
HAHAHAHA! Kom igen killar!!!

Sluta slösa bort era tjejers chans!


Uppe med tuppen

Blir väl datorn som får underhålla mig mellan maskinerna tvätt idag, igen.
Älsklingen jobbar.
Lika bra att vänja mig vid att ha glasögonen på, för dom åker med till jobbet i
morgon i hopp om
att slippa känna den hemska huvudvärken.

Igår fick jag mitt första uppdrag av Buzzador! =) Jag tackade ja till att få prova en tandkräm. Så håll ut kära vänner, snart ska ni få bli testpersoner. =) Det lönar sig att gå med.
Gå med HÄR!

Idag hade även poängen på Gratisbio.se rasslat till så nu kan jag lösa ut
mitt första presentkort! =) Yiippiiieee!



Nu ska jag ta en muffins och prata med Nya Zeeland.

Puss kram!


Tråååkit

Idag har vart en lååång och seg dag.
Älsklingen sov till 12 och då var han bara vaken så att jag fick i honom lite mat och på han lite smörja.

Så jag har fått underhålla mig själv.
Jag har gjort varenda undersökning på Gratisbio.se.
Jag har lagat mat.
Jag har läst allas bloggar, två gånger.
Bakat chokladmuffins (under tiden som älsklingen sov, utan att vakna, bara lite grymt när elvispen tog fart).



 (samma som en av Hollywood fruarna ;) )              

Nu orkar jag inte surfa mer. Har väckt älsklingen och fixat en film.
SÅ nu väntar vi på chicken nuggetsarna och sen blir det lördagsmys.
I morgon ska han jobba, och jag ska tvätta... =(

OVER!


Pest och pina, nej skabb var det juh... =/

Ok, för er som undrar vad för behandling vi ska göra så är det mot en liten jävla parasit jävel som kallas s k a b b!
Jättekul! NOT! Andra gången detta året. Och NEJ det är inte vi som har fått det,
vi behandlar oss bara i förebyggande syfte.
Men nog jobbigt är det. Först ska det krämas, in i alla veck och hålor, varje kvadrat millimeter! Sen ska det tvättas tvättas och tvättas. Alla sängkläder, handdukar, morgonrockar, kläder, filtar mm.
Inget får komma i kontakt med oss inom 24 timmar så handskarna på!
Nu blir det en grundlig dusch och krämen på!

Over!


Fredagsmys, eller inte...

Lets dance är min underhållning ikväll. Sådär kul. Men så får det bli när älsklingen jobbar. =/

Idag kom jag nästan för sent till jobbet, fastnade framför datorn!
Har ju börjat hänga på Gratisbio.se. (Har kommit på att jag drar mig till gratis saker hehe.)
Väl på jobbet sprang jag förbi stämpelklockan och Ingela ropade när jag kommit högst upp i trappan:
"Nu slog den om till 12 Tess!!!" Slängde in kläderna och bytte skor. Men kom på att jag var tvungen att hämta ut nya handskar för do andra var så trasiga att det inte var lönt. När jag passerar chefens kontor på vägen tillbaka så kallar han på mig och jag fastnar där i 20 minuter!!! =S Jag var inte så glad när jag gick därifrån och så fortsatte dagen.

Efter jobbet unnade jag mig en pizza och en stoor Coca Cola och körde hem.

Efter en påse popcorn, 1 liter cola och tusentals klick senare sitter jag här och är helt slut i hjärnan.
Satte ju mig vid datorn direkt när jag kom hem för att surfa in på gratisbio.se. Im stuck!
Ska minsann snart få mitt första presentkort, bara några poäng kvar.

Nu väntar jag på Solsidan och självklart på att älsklingen ska komma hem!




Hjälp att dö, snälla

Såg precis på Rapport om en kvinna, 31 år, förlamad sen födseln. Hon vädjar om dödshjälp.

http://svt.se/2.22620/1.1931632/31-arig_kvinna_ber_om_hjalp_att_fa_do

Så hemskt!

Vardagsmat, i guess...

Blev inte mkt av dagen igår.
Huvudvärken tog över och jag tvingades ta en power-nap.
Älsklingen lagade mat på kvällen, lax och rotfrukter. MUMS.
Vi la oss tidigt och tittade på Andra Avenyn.

Vred och vände heela natten. USCH!
Var nog power-napen som ställde till det.

På jobbet idag gick det enligt planerna.
Men återigen gick min matlåda sönder när jag värmde maten i micron!
Hrmpf!

Idag skulle vi egentligen påbörja behandlingen, men älsklingen var tvungen
att åka in till jobbet igen nu ikväll!
Och i morgon ska han jobba jäättelänge. =/
Så det får bli på lördag.
Hoppas nu det försvinner för alltid!
Men enligt nyheterna igår så ökar bara fallen! BLÄ!

Nu ska jag försöka fördriva kvällen i min ensamhet.
Lyxfällan och msn med Nya Zeeland står på tapeten!

Over!


Ny header

Ledig idag!
Vaknade vid nio av att telefonen ringde.
Jag svarade inte. Hann inte få kroppen att reagera.
Gick upp och satte på kaffe.
Ringde älsklingen.

Mulet och trist väder gör att jag sitter bänkad i soffan.
Och vad kan man göra mer än att titta på teve och surfa?
Ju mer jag tittar runt på olika bloggar desto mer vill jag göra om min egen.
Så nu har jag ett nytt namn och en ny header! =)



Har även huvudvärk och trååååkit.
Ska nog tvätta, vika tvätt, plocka ur diskmaskinen och plocka in i diskmaskinen.

Over.

Ps. Har fortfarande inte fått mitt första "uppdrag" av
Buzzador, väntar med spänning.
Ni kan hjälpa mig skaffa poäng så jag snabbare får uppdrag
genom att registrera er här. Ds.


Ny länk i listan!

Ta en titt i min Spana-lista till vänster.
Har lagt till en länk om hur man kan få fler besökare till sin blogg!
=)


Nytränad, äntligen!

Sitter i soffan och väntar på att äggen ska koka klart. Har tryckt en halv Naturdiet bar och vattenflaskan är innom räckhåll. Har precis vart på spinning. Hoppas att jag kommer igång nu. Är ju faktiskt bara två månader till shortsen ska på! (Japp, jag har beställt värme lagom till Maj =))
Som Anna på jobbet sa: "Jag tänker inte må dåligt och ha tråkigt en hel sommar för att jag ser ut såhär." Hon cyklar 7 km till jobbet varje dag!!!
Jag ska oxå börja cykla, men väntar tills det blir varmare. =)

Idag har det vart jobb i vanlig ordning. Inte lika mkt stress idag, har kommit ikapp med det jag låg waaay back med. Efter jobbet klämde jag två köttbulls mackor med rädbetssallad, inte det nyttigaste kanske men gott. Sen blev det en power-nap. Stressen väckte mig och jag bytte om till träningskläder och susade iväg och hämtade Johanna. Körde järnet! =)

Å nu är jag här och äggen är klara!

OVER!


Nästan böter!!

Igår var det jobbet som vanligt.
Och som vanligt var jag DÖD när jag kom hem.
Var precis så jag kunde skyffla in maten,
masa mig in i duschen,
orka läsa allas bloggar
och skriva lite på msn,
men sen somnade jag halv tio i älsklingens knä på soffan.



En kollega ringde mig igår på jobbet och berättade att p-lisan
var runt på parkeringen och kikade.
Jag hade ju ställt mig på betalplatserna, och då hjälper inte
parkeringskortet, men jag brukar alltid flytta bilen innan kl 9.
Men igår hade jag glömt det.
Men p-lisan gav inga böter mot att min kollega, Emelie,
sa åt mig at flytta bilen direkt! Sagt och gjort!
TUR! Annars hade jag fått min andra böter, EVER!                               

Nu blir det Powenap innan spinningen!


Älsklingens födelsedag!

Igår vaknade vi runt sju. Jag gav snabbt order om att älsklingen får minsann INTE
gå upp förren jag säger till.
Jag smet ut i köket och gjorde frukost.
Köttbullsmacka med rödbetssallad, kaffe, smoothie och självklart paket.
Med ett litet ljus i mackan stegade jag in stolt i sovrummet
och sjöng för glatta livet. Eller nåt.

En eltandborste blev det!
GRATTIS!

Dagen tog vi som den kom.
Älsklingen tog ett tuppalur på soffan medan jag plockade fram
en trägårdsstol och satte mig på uteplatsen och läste.
Underbart! Solen sken och värmde riktigt gott!



Gästerna trillade in strax innan tre.
Det var mina föräldrar som dök upp först.
Sen kom Tobbe. Älsklingens familj strax efter.
Sist men inte minst kom Jennie, Martin och Thore.
Massa tårta, kakor och snack!







Neela och Indie med hemliga ägare.


T-Rex och melodifestivalen

Igår jobbade jag lite extra.
Hoppade in i feskardesken 8-17.
Gick segt som attan på förmiddagen, hade ju ingen att babbla med.
Men sen kom dubbelMaja och vi hade en riktigt rolig eftermiddag.
Men mest tack vara T-Rex i guess.



Efter jobbet handlade jag lite till kvällen.
När jag kom hem lagade vi tacopaj och taco-al-la-kyckling-pirog.
Jennie och Martin kom strax efter halv åtta
och vi högg in.
Sen blev det Melodifestivalen för hela slanten.
Det var spännande mot slutet.
Jag hade smällt av om MANBOY hade vunnit! BLÄ!
Salem är en grym gosse men jag tror Anna kommer göra det bra!
Hejja Anna!
(lyssnar på henne nu)


Min semesterdag!

Vilken dag!
Vaknade med världens huvudvärk. Precis sån som jag får när jag är bakis.
Antar att min hjärna var helt uttorkad.
Slarvade en del med maten igår. =S

Efter en kopp kaffe och, enligt mig snabbt socker i form av choklad i syfte att få bort huvudvärken,
satt jag i soffan och kollade bloggar.
Svärmor ringde och ville ha lite skjuts in till staden.
Direkt tackade jag ja till erbjudandet med tanke på att jag annars aldrig kommit ur soffan.

Sagt och gjort släppte jag henne i stan. Jag fortsatte sen vidare till Nyhem för att sola.
Brun och fin och suuper hungrig blev det McD drive-in take away.
(fast drive-in är väl lika med take away... hmm) ANYWAY
Ställde mig på Biltemas parkering, (HAHA) och vräkte i mig.
Efteråt var jag shopping sugen och rusade in. Plockade åt mig massor och kom ut med 278 :-
mindre på kortet och INTE lamineringsfickor till jobbet... =S
Blev blandannat ett nyckelskåp och matchande figurer till toadörren.

Nu gav sig huvudvärken påmind igen så jag bestämde mig för att åka hem.
Påvägen hem ligger mitt förra jobb, Lidl.
Säg vad ni vill om det men guu vad kul vi har haft det där! =) Miss u guys!
Var ju tvungen att gå in och säga hej, och självklart shoppa lite.

Fick panik av min huvudvärk så det blev plattan i botten och ilfart hem, rädd för att svimma vid ratten.
Väl hemma rotade jag fram Treo röret och klunkade. Bäddade ner mig och dog ett tag.

Kvällen har vart lugn och vi har vart och handlat, ätit varma mackor och dippat grönsaker! =)
Vi har tittat på Luftslottet som sprängdes och nu sover älsklingen i soffan.

 

(nyckelskåpet och de matchande paret till toadörren)


Nu är jag oxå en Buzzador! =)

Nu har jag surfat runt på så många bloggar så jag är helt fyrkantig i ögonen.
Läst massa snuttar om intressanta personers liv.
Hittar alla olika bloggar på

www.nyligen.se

Där kan du även "pinga" din egna blogg så den hamnar på
nyligen uppdaterade bloggar.
Du kan även slumpa, då hamnar du på bloggar du kanske aldrig besökt annars.

Hittade en grym site:

www.rabatt.se

Massa rabattkoder som bara väntar att bli utnyttjade! =)

Nu har jag även blivit en Buzzador.
En buzzador testar olika produkter och ger sin åsikt om dom
tillsammans med tex vänner, kollegor, familj...
Things for free we love!
Verkar jättespännande!
Nu väntar jag spänt på att jag ska få en kampanj! =)

Vill ni också bli en Buzzador?
Gå in på länken och glöm inte att ange mig som inbjudare:
TessJH

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=TessJH

Nu ska jag blicka vidare på Lyxfällan, (nya avsnitt ikväll),
och vänta på att älsklingen kommer hem.

OVER!


Out of nuggets!!

Puh! Så mkt det är på jobbet hela tiden.
Men i morgon har jag semester.
Skulle vart ledig hela helgen men tog ett extra pass i fisken på lördag.
Gott med lite extra ibland.

När jag kom hem idag låg älsklingen på soffan.
3 minuter efter somnade han. =/
Han ska iväg och jobba sitt andra pass för dagen vid sex,
så hur mkt jag än vill klänga på honom så låter jag han sova en stund.

Upptäckte till min stora förskräckelse att vi inte har några
CHICKEN NUGGETS kvar!!!
Å jag som inte vill åka till jobbet på min semesterdag!
BUHU!
Nu ska jag dränka mina sorger i en chokladkaka!


Vilken toppendag

Sikken dag det blev ändå!
Vaknade sent.
Efter ett avsnitt Våra bästa år och en varm dusch
(under tiden pratade jag med Jennie)
bar jag mej av till Kattiz för att hjälpa henne med att byta säng.
Hon hade lagat god mat som vi värmde upp med. =)
Passade på att leka lite med hennes sötis hund Neela.



(en gammal bild)


Efter det fick hon hänga med mig till Lustgården.
Älsklingen fyller ju år på söndag, tänkte spica upp det lite hahaha!
Åkte till MAXI och handlade ingredienser till kvällens mat;

Fylld hel kyckling i lergryta med kokta rotfrukter och hemmagjord grönpepparsås.







Hämtade ut min paket från H&M på Maxi oxå.
(bilder kommer)
Lämnade av Kattiz i stan och åkte hem.
Jag och älsklingen fixade och donade en massa.
Vi lagade till och med maten tillsammans!

Nu ska vi bädda ner oss i nya lakan och titta på Rec 2.
Scary!!!


ZZzzZzZzzZ

Uh, idag känns nästan tyngre än igår.
Jag är glad att jag är ledig i morgon så jag kan soooova!
Solen skiner ute och jag är verkligen sugen på lite frisk luft.
Men jag tror jag ska sova ist.
Usch va tråkigt.
Tror till och med att jag inte vill träna idag.


Bakissöndag

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag.
Men igår var jag ganska bakis.
Inte huvudvärk, inte illamående,
men såååå seg och trött.

Maten igår blev först chicken nuggets, såklart!
På kvällen blev det
två majskolvar
ett paket bacon
nachos med smält ost!
MUMS!


Box x 2

Blev en lite flummig stund på jobbet.
Jag var ju ute i god tid, not, med att fixa kvällen fri,
inför Carros födelsedagsfest.
Började passet med att jaga efter nån som ville ta min sista 1,45 h.
Det slutade med att ängeln Ingela tog halva mitt pass. =)
Så nu är jag hemma och laddar inför kvällen.


Lilla landet lagom!

Idag har vart en lagom dag.
Lagom sovmorgon, sov till nio, åt frukost, pratade med min kära vän i NZ.
Lagom till 12 lämnade bilen hos min kära far som skulle hjälpa mig se över den,
han både fixade felet och besiktigade den!
TACK kära far!
Lagom
i tid till jobbet började jag tidigare.
Lagom arbetspass på 5 timmar och 45 minuter.
Lagom god tid kom älsklingen och hämtade mig på jobbet.
Lagom tid kom vi till mina föräldrar.
Lagom hungrig, lagom mätt.
Mamma hade lagat mumsig mat!
Lagom trött la jag mig i soffan och tittade på
lagom underhållande Lets dance.
Lagom full slänge älsklingen in handduken och vi åkte hem i
lagom tid.
Lagom på halva vägen stannade vi och älskligen tog en
lagom nypa luft innan vi fortsatte hemåt.
Lagom till kl 22 däckade min kära sambo.
Lagom till det började Tv 4 Nyheterna och NZ var online.

Lagom efter vädret loggar jag ut.
G o d n a t t  l i l l a  l a n d e t  l a g o m.


Underbara sol!

Idag är det verkligen helt underbart väder.
Men jag är inne.
Har ätit glass. Citron&lakris smak! MUMS!
Ska fortsätta vara inne.
Snart ta en tupplur på sofflocket.
Känner att jag börjar glida ner.


Fin fin klocka!

Surfade runt lite och stötte på dessa sötisarna.
Väckte ett VILL HA begär.
Klocka: Coloristic Sunny YellowKlocka: I Am Pink





Klockorna kommer från

GrandSand

och kostar 495 - 595 kr.

www.grandsand.com

















Spana in!

SOL!

Idag är det helt underbart väder!
Solen skiner och inbillar man sig riktigt ordentligt kan man känna hur den värmer!
Efter jobbet idag gick jag och älsklingen till Maxi.
Kallt men skönt!
Solen gör mig så glad.



Sommaren-09, Torekov.


Igår jobbade jag länge och började på maten nästan direkt när jag kom hem.
Så därför orkade jag inte skriva.



Lax, grönsaker, matlagningsgrädde, färsk spenat!
Serverades med tagliatelle.
MUMS!