Renovering - Tvättstugan

Vi körde ett litet extra projekt nu såhär innan köket kommer.
( Japp, det blir ett nytt kök trots allt. =) )
När tvättmaskinen gick sönder kände vi att vi ville fräscha upp tvättstugan lite när vi ska ha nya fina maskiner.

Vi rev bort all inredning och slängde även ut det gamla torkskåpet. Sen målade vi två omgångar med våtrumsfärg. Köpte en bänkskiva, kran och ho från Ikea och efter lite meck med vattenrören är vi så gott som klara nu.
Fattas bara att torktumlaren ska upp på bänken och lite hyllplan och dekoration, sen är det färdigt! =)


V 36

Idag var det återigen dags för kontroll på Mvc. Kollar man på bloggen verkar det inte länge sen sist, men det känns som en evighets sen! =)

Som min vanliga tur gällande barnmorskor så gick även Lena i pension förra veckan. Så idag fick jag träffa Sofia, som är en jättegullig tjej och som jag kommer trivas bra med.

Resultaten från idag:

SF: 33 cm
Hjärtljud: ca 140
Han ligger på rätt håll och är fixerad. =)
Min puls: 115/75
Järn: 113
Socker: 5,6
Vikt: 84 ( +17kg )

Är betydligt mkt mindre än när jag väntade Meja, och lillebror håller sig på kurvan. Tror att vattnet håller sig borta denna gången, för än så länge har jag inte blivit sådär svullen som sist. Men de rastlösa benen lider jag fortfarande av. Värst på kvällarna. Och nattsömnen är skit just nu. Men nu är det inte långt kvar tills vi får träffa honom, älskade lillebror! ❤


V 34

Då har vi passerat halva V 34 och förra veckan var vi på Mvc för kontroll.
Sf måttet var 31, och ligger nu på linjen, (har legat över innan). Lillebror är inte fixerad, han står ganska högt till och med, och är då rörlig, men fortfarande med huvudet ner.
Lillebrors hjärtslag låg först på 132 och sen pinnade de upp på 148, typiskt pojke lade BM till. (Vilket av det hon menade är oklart. Meja låg tex alltid högt.)

Mitt blodtryck var lite högre, dock blev Kims anteckning 165, vilket låter helgalet, så där saknar jag exakta siffror. 😋 Järnvärdet var samma som sist, 111 och sockret låg på strax över 5. Totala viktökningen sen start är +15 kg.

Nu är jag inne på min sista arbetsvecka och det känns helt rätt. Är tungt att dra runt på magen och sammandragningarna är täta. Ryggen värker allt mer och tröttheten börjar smyga på.
Än så länge har vi inte börjat boa, men idag fixade jag garderoben för lillebrors kläder och vi har lite smått börjat planera vart sängen och skötbordet ska vara. Har lovat Kim att packa BB väskan snart oxå.

Bilder från v 33 med Meja (orange) och lillebror (vit).


Ny vagn

Förra veckan hämtade jag ut ett väldigt stort paket med ett inte lika stort innehåll, en paraplysulky till Meja. Har vart lite i valet i kvalet om vi skulle skaffa en, men eftersom att hon (läs VI) fortfarande behöver en vagn var det tvunget med en mindre variant så vi får plats med lillebrors i bagaget oxå.

Den här fick det bli; En Trille paraplysulky Jet från Lekmer. (Man fick även med fyra extra hjul).


Extrem aktivitet i magen

Lillebror sparkar som om han var på väg ut genom skinnet!! #scary #movement #in #stomage