Möllstorps Camping

Då har vi landat på Möllstorps Camping på Öland. Campingen ligger precis vid brofästet vid Färjestaden. Mysig camping med ... allt. Restaurang, lekplats, affär, nära till Ölands djurpark, (dit vi ska i morgon om vädret tillåter), fräsch toa/dusch, havsutsikt mm. www.mollstorps-camping.se

Vi startade från Grankullavik efter frukost någon gång. (Lite svårt att hålla reda på tider och dagar just nu.) Tog oss sakta men säkert neråt Öland och stannade till i Borgholm. Där lagade vi mat, köttbullar och makaroner, och sen tog vi en sväng på Borgholms shoppinggata. Riktigt mysig stad. Jag hade redan bestämt mig för paj till efterrätt och killarna ville ha glass. Efter mkt om och men så hittade vi ett fik med paj. =)

Sen styrde vi kosan neråt igen. Vid tre tiden checkade vi in på Möllstorps camping och efter strömmen var kopplad och stödbenen nere så begav vi oss ut på promenix. En lååååååång promenad blev det. (Kan garantera att det inte är gångavstånd till köpcentrum för varken barn eller gravida!) Men fram och tillbaka gick vi iaf. Shoppade bara två saker, fast det är det enda jag shoppat på hela resan. En ljusstake och en ljuslykta på ställning blev det. (Bild kommer senare.)

Nu sitter jag i förarsätet med svullna fötter och en svanskota som värker. Snart är det förhoppningsvis dags för en bit mat, längar efter en macka, sen väntar en låång och härlig dusch. (Lite äckelvarning på oss nu men vi hade ingen tillgång till dusch med tanke på renoveringar).

Har bara mobilt bredband så det är lite segt att ladda upp bilder, så håll till godo så ska jag publicera ett fotokollage senare. =)

Kommentarer

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...