Shoppat en del! =)

foto0474 (MMS)

Shoppat en del! =)


Shopping dags! =)

foto0471 (MMS)

Shopping dags! =)


hahahaha

foto0470 (MMS)

hahahaha


Idag är det dags att stå på loppis! Snösto...

foto0469 (MMS)

Idag är det dags att stå på loppis! Snöstorps loppis! =) see u there!


SEMESTER

Yes, nu har min veckas semester börjat. Kan inte säga annat att den kom såå lägligt! Ska bli så skönt att slippa gå till det dära stället. Jag och ölsklingen ska bara vara och göra det vi känner för, och lite sånt vi inte känner för oxå.

Ikväll sitter jag och den stora godispåsen ensamma i soffan medan älsklingen är med cheferna och leker lite. =)


Åh! Wow! Vilken film! Har ont i huvudet av...

Åh! Wow! Vilken film! Har ont i huvudet av alla tårar. Nu snurrar massa tankar. Filmerna och serien har alltid något att tänka på i slutet... Nu ska jag försöka sova och antagligen drömma mig bort till lyx och värme i Abu Dabi. Natti.


Öl på bulls!

foto0462 (MMS)

Öl på bulls!


Sex and the city 2

Ikväll är det premiär av filmen Sex and the city 2 och jag är självklart på plats. Blir inte samma sak som förra året med tjejligan, men vi ska nog se till att ha skoj ändå!

Miss u Räkan!


WHY?!

Varför ska du göra mitt liv till ett helvete gång på gång??
SLUTA SNACKA SKIT OCH SLUTA SPIONERA PÅ MIG SAAAA JAAAAAG!
Städa ditt egna bo innan du petar i andras!


Fika dags i lekparken på Galgberget.

foto0451 (MMS)

Fika dags i lekparken på Galgberget.


Matar Ankorna.

foto0444 (MMS)

Matar Ankorna.


Redo för en dag på Galgberget!

foto0438 (MMS)

Redo för en dag på Galgberget!


Tar mig en power nap på sista rasten.

foto0437 (MMS)

Tar mig en power nap på sista rasten.


Idag fyller min kära mamma år! Här njuter ...

foto0433 (MMS)

Idag fyller min kära mamma år! Här njuter hon av sin present =)


Ikväll grillade vi. Jag hade jobbat hela d...

foto0430 (MMS)

Ikväll grillade vi. Jag hade jobbat hela dagen och blivit sugen på varenda vara som kunderna köpte. Fram mot eftermiddagen kom dom flesta in rödbrända och frossade i marinerat kött. Mums. Så när jag slutat handlade massa godsaker. När spetten var färdiggrillade var solen försvunnen och en tjock dimma hade lagt sig över marken. Det kom till och med "rök" ur munnen när vi andades! Men gott var det med grillat! =)


Ikväll var det födelsedagsfirande hos Ninn...

foto0425 (MMS)

Ikväll var det födelsedagsfirande hos Ninni. Här är deras hus, och detta var det enda kort jag kom ihåg att ta under kvällen. Hihi. Jag hade i alla fall en super trevlig kväll med väldigt god mat! Bra jobbar johan! =) efterrätten var mumsig glasstårta! Proppmätt satt jag nog mest och lyssnade och tittade på de 5 barn som var överallt och lekte. Det var härligt att se papporna på golvet och mammorna med ett glas vin. =) Carro körde oss in till stan och där tog jag min bil och tuffade hemåt. Stöter på världens poliskontroll mitt i ingenstans. Då fick jag blåsa och visa körkortet. Så tittade dom på mina lampor. (Jag hade tidigare på dagen ringt pappa och undrat vad felet var när min blinkers blinkar super snabbt när jag stänger till vänster.) Men dom hade inget att påpeka så jag fick åka därifrån. Puh va nervöst! Nu ligger jag i sängen och ska sova. I morgon blir det jobbe...


Room99

Spana in den här webbutiken som innehåller en hel del läckra inredningsprylar!

Room99


Just nu har dom erbjudande på tavlor t.o.m. 1 juni.




(bilden är tagen från www.room99.se, klicka på den för att komma till deras hemsida)


Vikken skillnad!!





Kolla graderna!!


Vänner...

... är som skor. Man går bäst med dom gamla.



Katt i kvällssol


Dagarna bara flyger förbi...

... när det är så härligt väder! Jag har verkligen haft tur att solen och värmen har infunnit sig på min lediga dag (igår) och idag när jag slutade ett!

Igår hann jag med allt jag skulle på min lista. Förutom fixa bananlådor, men det var för att dom var slut på jobbet.
Massagen var ljuvlig och det var milkshaken i solen med Jennie och Syster oxå! När jag kom hem och var helt slut tog jag på mig träningskläderna och gav mig ut i naturen en sväng. Synd bara att magen strejkade och jag fick vila på varje bänk på vägen hem... =/

Idag åkte jag till mor efter jobbet. Körde inom ICA Vallås och köpte fika bröd. Vi satt på altanen och njöt till det var dags för mamma att åka till jobbet. Då åkte jag hemåt. Satt en stund i trädgården och läste. Härligt att känna långt gräs under fötterna och mellan tårna! =)
Snart blir det lite mat och sen hoppas jag på en kvällsrunda. Både jag och älsklingen har sovmorgon i morgon! =)

Härliga onsdag!

Idag är det onsdag och jag är leeedig! OCH det är fint väder! =)
Vaknade helt underbart brevid älsklingen som är hemma och VAB-bar idag. Vi åt en mysig frukost och sen åkte dom ut till skogen. Jag har en del ärenden och en efterlängtad massagetid inbokat idag.

I måndags var det 17 maj! Det firar vi varje år eftersom pappa är en norrbagge. I år gick det av stapel hos familjen Hansen tillsammans med familjen Jörgensen! MYS! Våfflor med grädde och sylt med glass! MUMS!




Torsdag, fredag, lördag och söndag

På de fyra dagarna har jag träffat älsklingen endast 4 timmar, gått hem från jobbet två gånger (spya + ryggskott), spenderat otaliga timmar i soffan, ätit kycklingtacos, träffat syster, hämtat ut biljetter till Sex and the city, njutit av 20 graders värme... Ja, en del har hänt under fyra dagar. Men mest har jag haft ont och tråkigt.

Syster, Thore och Jennie kom till mig i lördags och vi lagade mat och tittade på film. Mysigt.

Nu kan jag inte slita mig från teven, på SVT2 är det ett reportage om McDonalds. Fy fan va äckligt! Vill ju bara säga att jag aldrig kommer äta där mer, men ibland är det ju bara äckligt gott... Hmm.

Me like!

foto0418 (MMS)

Me like!


På stan med syster och thore.

foto0416 (MMS)

På stan med syster och thore.


Mormor <3

Har precis landat i soffan efter en regnig tur ner till Ebbarp för att hälsa på kära mormor.
Vi hade en mysig fika, fast att hon gång på gång bad om ursäkt för att hon endast hade en kaksort att bjuda på. Jag tömde korgen iaf. Vi fick även kika lite på hennes memoarer.
Gav mig en lite tankeställare när hon sa att man kanske skulle börjat lite tidigare...
Ska jag börja fila på mina memoarer kanske?
Efter fikan blev det lite upphåll och vi passade på att slänga in lite loppis prylar i bilen som mormor letat fram,
sen åkte vi hem.



(Usch så gammal jag ser ut, var mormors kommentar till bilden.) =)



Mamma och Pricken.



Pricken är sällskapssjuk och han ville gärna vara med på bild.
20 år gammal men ändå ganska pigg. =)


Bröllop - Kim & Paulina -

Jag låter bilderna tala för sig själv! =)

GRATTIS än en gång!



























   





Fredag - sexparty

I fredags jobbade jag som vanligt. Pratade i telefon i två timmar innan jag började jobba och vi la på 20 minuter innan jag skulle stämpla in. Då gick jag fortfarande i myskläder och inget smink på. PANIK! Men jag blev bara en kvart försenad. 
   På kvällen efter jobbet hämtade jag upp Jennie och vi åkte hem till Carro på Sexparty. Vi käkade pizza och snackade skit, sen kom Mia från Himmelriket med sin stooora väska full av vibrerande gummiformar och smakfylla oljor. (Såklart glömde jag min kamera hemma, men Jennie tog en massa bilder, men har inte fått dom än.)
   Efter många skratt och lite shopping var klockan elva och vi åkte hem. Älsklingen hade redan somnat så så gjorde jag med.


Bröllopstårta! Mums!

foto0409 (MMS)

Bröllopstårta! Mums!


Klänningen





Den gör sig inte så bra på bild.
Lägger ut bilder på lördag när jag är fixad och fin och klänningen på! =)


I made it... =)

... i made panncaces! =) Första gången faktiskt. Har alltid varit rädd att misslyckas, men igår, efter att jag bakat (världens godaste och kladdigaste) chokladmuffins, tog jag modet till fånga och vipsade ihop en smet. Tog ett litet stekjärn för att verkligen vara säker på att dom skulle ligga hela på tallriken. =)

Idag har jag fortsatt vara effektiv! =) Handlade efter jobbet. Lämnade nykeln till min gamla lägenhet till en städfirma som ska få göra äckeljobbet jag inte klarar av. Åkte hem och slängde in maten i kyl/frys. Gick till flygstaden och Skopunkten. Köpte ett par skor till min klänning till bröllopet på lördag. Liiite sent ute, men då blir det som bäst. =)



Ville inte ha helvita, och dessa var de enda som fanns med lite "utsmyckning". =) Jag är nöjd!

Älsklingen mötte upp mig och vi fixade bröllopspresenten. Väl hemma la han sig på soffan och jag !! ställde mig i köket och lagade en mumsig potatisgratäng, kassler och sallad. =) Vilken energi!
Nu ligger jag halvdö i soffan och väntar på att älsklingen fixat ner en film, sen blir det mys. =)

Nu är jag påväg till flygstaden för att kö...

foto0400 (MMS)

Nu är jag påväg till flygstaden för att köpa skor till bröllopet på lördag. =) en ny slang till cykeln blir det oxå på jag kan vara lika duktig som tjejerna på jobbet! =)


Lyxonani!

Oj oj, nu har jag halkat efter igen... Men jag har bara inte orkat.
I måndags hade vi inventering på jobbet, PUH, det är så strängt. Jag satt med den och allt efterarbete heela dagen vilket i sin tur gjorde att jag var maasssaaa timmar efter med mitt dataarbete. Det tog jag igen igår, nästan iaf... =) Blev inget Vårrus heller. Älsklingen uttryckte det som lathet, jag säger som det var, trött och kände mig inte kry. Så det var soffläge från att jag kom hem till sängen ropade. Rolig, tröttsam vardag jag har, men det är det värt!

Idag är jag leeedig! Har en hel del att stå i visserligen, men det är skönt att jag kan ta det i min egna takt, har ju minst 8 timmar på mig. =)

Måste bara utlysa ett stort TACK till mina underbara vänner som har gett mig så mkt stöd de senaste dagarna när vardagen kännts tung! Ni är bara för underbara! <3

Tittade på Nyheterna på tv4 i morse. De var på en sexutställning med massa dildos och olika sexhjälpmedel. Kul att dom lyfter fram det så i teve. Någon hade tillochmed tryckt upp en tapet med olika ställningar. =) Men det som fick mig att reagera var en dildo av rent guld, 18K, till ett värde av 12 tusen KR! Snacka om lyxonani!


Uh, idag är en tung dag på jobbet. Invente...

Uh, idag är en tung dag på jobbet. Inventeringen tog nog kål på mig igår! Somnade på soffan ganska snabbt efter jag ätit. Å idag kan jag inte vila efter jobbet, för då är det Vårruset som gäller! =) trängas med alla kärringar! Hehe. Men det ska nog bli kul. Så länge det inte regnar. =)