Helt slut!


Varje onsdag är det samma visa. Eller iaf varannan. Först babysim och sen babycafé. Knappt man hinner landa hemma mellan innan vi susar iväg igen. Efteråt vill jag bara sova!

Det gick jättebra på simmet idag iaf. Vi fick testa nya dyk, "korgen" och hoppa från kanten tex. Den läskigaste, (för mig såklart) var det momentet där man "trycker ner" ungen under vattnet och skjuter ifrån sig bebisen som sedan fångas upp av föräldern. Men det som fårvånar mig är hur mkt Meja förstå. Det räcker att få ögonkontakt, säga "Åå dyk" så håller hon andan när hon kommer under vattnet! =)



Meja och Elsa förra gången.

Efter simmet hänge Ninni och Elsa med hem till oss. Jag och Ninni hann njuta en brakfrukost innan barnen vaknade och skulle ha mat. Sen hann dom med lite lek innan det var dags att åka till stan.
SHIT med bebisar det var på caféet! Det var så mkt folk att det var riktigt jobbigt! Vi stannade bara till efter fikan och skippade sångstunden, lillan var superduper trött! Gjorde ett handavtryck oxå, som vi ska hämta nästa gång vi går dit.



Avtrycket sen i våras.


Kommentarer

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...