Prinsessan

Nu har vi en tvååring här hemma som verkligen är stora tjejen! Även på dagis säger dom att hon är så duktig och att de oftast glömmer att hon nyss bara fyllt två. =)
Hon pratar så mkt. Långa fina meningar; Vad gör du mamma? Vad hände nu? Tack för maten, tvätta händerna och munnen!
Hon kan klä på sig själv. Allt från strumpor till byxor och skor. Overallen, fuskollen och vantarna åker på innan man vet ordet av. =)
Och som hon älskar att ta hand om sina dockor! Byter blöja på dom, ber om papper så hon kan tvätta dockorna i rumpan, lägger dom på skötbädden och kramar dom när hon är klar. =) Så omtänksam vår lilla tjej! Hon kommer bli en bra storasyster! =)
Hon älskar att dansa och lyssna på musik! Hon blir helt lyrisk när mamma och pappa svänger runt på dansgolvet och hon kan hålla på länge. Hon är jätteduktig på att sjunga oxå. Kan en hel del hela sånger, som Imse-vimse-spindel, blinka lilla stjärna, en sockerbagare, lille katt, bä bä vita lamm osv. =)

Nu låter det kanske som att hon bara är så snäll och go, meen vilka dåliga sidor hon fått av sin mamma. =/
Hon är stenbock precis som jag så vi är rätt lika i sättet. Hon är envis som en gris, (vet inte om grisar är envisa?!). Får hon inte som hon vill kan hon kasta saker omkring sig och sen slänga sig på golvet och fejk slå sig. Hon kan skrika i ren protest och vara riktigt arg.
Men mestadels är hon faktiskt väldigt charmig och får nästan alla människor att le. =)

Nu har hon haft oturen att vara sjuk så mkt. Hela första dagis året säger dom ju att barn är mkt sjuka, men hua!! Värst har vart den där jäkla hostan som hållt i sig så fruktansvärt länge! Öroninflammation, luftvägsinfektion, ögoninflammation, magsjuka...
Men hon är stark, vår tjej, och klagar sällan.Kommentarer

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...