Husägare

Idag var den dag vi länge längtat efter; det var dags att köpa huset och få nycklarna! =)
Sagt och gjort! Det var två lyckliga personer med stora fåniga leenden som lämnade banken två timmar senare. =))

Vi slängde in oss i bilen, tog vägen om McD och sen raka vägen till huset! Vädret var helt underbart och vi satte oss på golvet på vår altan och åt. Vi hängde ut flaggan och skålade med coca cola. =)

När vi ätit bytte vi om och gjorde de första timmarna på renoveringen, ta bort alla lister.

Det var lite sorgligt att åka därifrån, men så får d bli. Nu får vi se när vi åker dit nästa gång denna vecka. Renoveringen sätter igång på riktigt på lördag. (dock utan mig då jag måste jobba, inventering).


Senaste fynden


Titta va fina sängbord vi hittade på blocket härom dagen! De är från IKEA, Hemnesserien, men finns inte i sortimentet längre. Kommer bli superfint i sovrummet. Har en idé om sänglampor oxå. Åå va d kliar i fingrarna! =)Sjukt nöjd!


Sneak peak


Häromdagen var vi i huset och kikade. Åkte mest dig för att mäta om vi skulle få plats med en diskmaskin vi ville köpa, men passade på att mäta lite mer, dörrar och sånt. Nu var huset så gott som tomt och jag trodde det skulle vara "bättre" att se det tomt. Men nu var det istället lättare att se allt som måste göras... Trött, hungrig och distraherad av att Meja var överallt och ingenstans blev jag lite deppig. Men nu har jag sorterat upp och planerat hur vi ska lösa det. =)Vi ser fram emot att fixa och dona, men jag vill gärna vara överallt samtidigt. Kommer jag på en idé så sprudlar min hjärna med idéer hej vilt och det kliar i fingrarna! Bra ibland, men för att inte köra fast och ha hundra oavslutade projekt så får gubben min dra i bromsen och väcka mig från min idékarusell. =)


Lite nygammalt


Vi har nu fått sålt vårt köksbord. Hade gärna behållt det, men enligt våra beräkningar så var det för stort för det nya köket.
Vi har även köpt ett nytt köksbord. En begagnad matsalsgrupp för ynka 350:-. Ett bord med klaff, perfekt när vi får gäster. Ett kap för oss. Bordet håller på att slipas och ska snart målas vitt. Stolarna oxå.
När vi ändå körde runt med släp plockade vi upp två garderober som ska stå i barnens rum. Även de har fått sig en make over, till vitt. =)

Nu räknar vi dagarna till vi äntligen får börja renovera och flytta in! =)

Skitapp!!


Precis när man kommit igång med bloggandet igen så kommer en uppdatering på Bloggappen. Tror ni det funkar att blogga? NEJ!! Kan inte ens logga in! Pisskit!