Fönsterbrädor

När vi flyttade in blåste vi bort det mesta i rummen, även fönsterbrädorna. Visst hade man kunnat måla dom, men när skulle vi ha tid till det? Nu har vi iaf hittat några fina, enkla och prisvärda fönsterbrädor som vi än så länge satt upp i barnens rum. Vilket lyft det blev för rummen! =)
 
 
 
Nu ska vi bara hitta passande krukor och blommor och snart åker julstjärnor och ljusstakar upp. =)
 

En uppfräschning

Med hus kan man göra vad man vill, men inte när man vill. Man måste planera, både ekonomiskt och praktiskt, och vissa saker blir mer en dröm än en impulsgrej.
Jag är så nöjd och glad över vissa platser i huset, som är mysiga, fina och som ger en härlig känsla i hela kroppen. Men det finns även de rum som får mig att känna olust till att vara där och en liten känsla av besvikelse. Vi har våra planer men ibland får man göra det bästa av situationen och det var just det vi gjorde i köket i helgen. =)
Jag provmålade två skåpsluckor vita för ett tag sedan och det blev helt ok, så nu är "alla" luckor vita och har fått fina handtag. Nu kan jag känna mig lugn och tillfreds till sommaren, då vi förhoppningsvis ska göra om köket helt. =)
 
 
Köket före.
 
 
Köket efter.