Meja <3





Vår lilla hellikopter! Hennes favoritrörelse just nu är att hålla armarna utsträkta och vinka för fullt med händerna, som om hon tänkt flyga iväg. Ju mer extas hon är desto snabbare viftar hon. Gullunge.
Hon har haft sin första sleep-over utan föräldrar och det var i söndags hos mormor och morfar. Det var lite övning inför bröllopsfesten då dom ska vara barnvakter. Det hade gått jättebra och mamma hade bara gått upp en gång för att ge Meja nappen. Duktig tjej!

Hennes favoritfärg är blått. Hon älskar mest sin pappas blåa snusdosa, så nu har vi diskat, lagt i ris och tejpat igen en dosa som är bara hennes.
En annan favorit är att tugga på nappen, bakockfram, och att hålla fast den med "tänderna" och dra ut den så det blir ett "plupp"ljud. (Köpte nya nappar idag, MAM Air, funkar toppen!) Hon har även vart ganska kinkig med både humör och mat och febrig (inte tagit tempen, men sådär ovänligt varm), så det är nog en tand på G!

Hennes personlighet börjar utvecklas mer och mer. Hon förstår lite vad vi säger, tex "Var är misen?", då tittar hon ner och runt om sig. Hon blir mer och mer bestämd och säger verkligen ifrån när det är något. Hon sover mindre gånger men längre stunder.
Idag drog hon sig upp till stående på knä i sängen. Nog dags att sänka bottnen snart. Satt brevid och iakttog henne just för att jag misstänkte att detta kunde hända. Och nu när hon flyttat ut från vårt rum så har vi ju ännu mindre koll på busungen.

Maten flyter på som vanligt. Äter burkmat, gröt och välling och smakar av det vi äter. Idag åt hon ägg tex.
Hon har vart hård i magen en tid nu, men det är sånt som kommer och går, men katrinplommon kan man alltid lita på. =)

  


Kommentarer
Postat av: PillanH

Söt unge!! Jätte gulligt filmklipp!!

2011-07-06 @ 14:00:15
Postat av: Liv

Vad hon växer! Sötisen :)

2011-07-07 @ 12:39:34

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...