Mejafisen


Vill bara tacka för d kommentarer jag fick till inlägget "Vällingbarn". Vi gör nu så att Meja får välling innan hon går och lägger sig. Vet inte vilket nästa mål vi ska ersätta bara. Hon äter inte på natten, och har inte gjort sen hon var 3 månader. Vi slutade med det samtidigt som vi började med sova i egen säng och det funkade hur bra som helst.
Idag fick hon prova smörgås. Finmotoriken är ju inte på topp ännu så det var lite klurigt att få in bitarna i munnen, men med min hjälp fick hon iaf i sig någon bit. Nu har hon äntligen börjat äta bra igen. Tyckte hon slarvade med den fasta maten så mkt efter semetern. Men nu äter hon upp gröten på morgonen och burkmaten på dagen/kvällen. (inte en hel burk mat då.)

Har försökt fånga på bild när hon sitter själv, men det verkar ju omöjligt att få en bra! Hon har blivit väldigt stabil på bara några dagar, och idag satt hon själv i badbaljan tex. Igår satt ungarna i soffan och kastade boll, och även då satt hon hur bra som helst.

  

  

"Titta mamma så duktig jag är!"



Lååånga armar.
Jag har försökt lägga ut "lockbete" så att hon ska låta bli det som inte är barntillåtet. Nu har vi iaf gjort oss av med de stora yuccapalmerna vi hade ståendes på golvet. Hon har redan vart på dom flera gånger och det hade nog inte drjöt länge innan hon hade vält dom.



Kommentarer
Postat av: Kattiz

haha såååå söt hon e!! :)

2011-06-07 @ 14:53:30
URL: http://beliveindance.blogg.se/

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...