Busungen ♥

 ♥

Nu är hon verkligen en liten busunge den dära Meja. Hon har verkligen saknat sin gåstol på semestern och far runt i den värre än någonsin nu. Hon har även upptäckt att hon kan nå saker när hon swischar förbi. Igår möblerade hon om i köket.

  

Jag har försökt locka bort henne från saker som inte riktigt tål att bli puttade på eller slängda i golvet genom att lägga saker på soffkanten. Dock når hon inte riktigt fram (gåstolen är ju bredare nertill).

Semestern klarade hon galant. Blev en hel del nya intryck och ibland blev det för mkt och hon kunde inte riktigt sortera vad som hände runt henne. Då fick vi bara hänga på rummet en stund. Hennes mat tog slut men det fanns att köpa deras variant av ersättning på apoteket. Tur att hon inte är kräsen med maten! Gröt på morgonen flöt inte på som hemma. Det var smidigare att ge henne flaskan och låta henne sitta i vagnen medan vi själva åt frukost, (var sånt j-vla liv i matsalen och hon kunde inte koncentrera sig ). I lördags fick hon prova på 5-6 månaders burkarna. Vi började med grönsaker och kyckling, och det slank ner en halv burk direkt.

Andra små saker hon har för sig är att "köra motorcykel" och "spela gitarr". Hon viftar med händerna på ett sätt som man bara måste sätta ljudeffekter på. =)
Hon älskar sin snutte och myser så fort hon ser den. När hon får den gosar hon ner sig i den och gör ett ljud som verkligen tyder på att den är go.
Hon har upptäckt att ohn kan göra många olika ljud och att ljuden har påverkan. Tex har hon börjat gnälla när hon är missnöjd. Då biter hon ihop, sträcker på halsen och låter. "Hostandet" kör hon fortfarande då och då.
Hon vänder sig i sängen och sover på magen. Häromdagen iakktog jag henne hur hon höll på att böka runt i sängen och det tar nog inte lång tid innan hon förstår att hon kan ta tag i sängkanten och dra sig upp. Dags att sänka botten kanske...?!
Vi övar en hel del "sitta-själv", och det går väl OK.



Nu kommer jag knappt ihåg allt som är nytt sen sist. Det händer så mkt nu. Varje dag hittar hon på nya saker och vi faschineras över hur snabbt det går...

♥ ♥ ♥


Kommentarer

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...