Högfärdig tjej ♥


Lillan har sen några dagar tillbaka börjat fejk-hosta. Hon flinar och hostar jämt. Först trodde vi att hon tagit efter sin pappa (han hostar - hon skrattar) men idag frågade jag på BVC och fick svaret - högfärdshosta. Så på föräldrargruppen visade hon som vanligt upp sina färdigheter. Idag blev det hosta och prata i mun på alla.

Andra små saker hon hittar på när hon får tid över är att äta på sina tår och krafsa på allt. Godast är att äta på naken fot och roligast är att krafsa på reklamblad med härliga färger.
Vi försöker vänja henne vid duschstrålen och har haft henne i badkaret i sin fina duschstol (som hon fått av kusin William) de senaste gångerna hon badat. Å det funkar jättebra, så det ska väl inte bli nån chock att duscha när det är dags för babysim till hösten.
Annars övar vi på att sitta själv. Men med välsmakande tår blir det lätt en ihopvikt tjej på golvet. Hon kör mkt med "fallskärmshopparstilen" när hon ligger på magen. Men allra helst sitter/står hon i gåstolen.

När vi kommer hem från semestern är det dags att introducera kött, fisk och fågel på menyn. Än så länge är det gröt till frukost, ersättning på förmiddagen och två ggr eftermiddag, burkmat (grönsaker/rotfrukter) på kvällen och ersättning innan läggdags. Fick även höra på BVC idag att vi inte behöver koka vattnet till ersättningen längre, skönt! (Fast kommer ju göra det på Mallis!). Ser fram emot när lillan får dricka välling och äta 6 mån burkar, har tröttnat på ersättning och puréer!

I morgon blir avslutning på babycaféet och lillan ska få sin gipsfot. Längtar till hösten när allt kul börjar igen;
babycafé, rytmik, babysim... =)

  

  

♥ Pluttan! ♥


Kommentarer
Postat av: ulrica

Pluttan <3

2011-05-18 @ 00:53:11
URL: http://ulricalovisa.blogg.se/

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...