Härliga Öland


På lördagsmorgonen packade vi in oss i bilen och styrde mot Öland.
Båda ungarna satt bak och med deras bilstolar var det precis lagom plats kvar till några leksaker och dvd-skivor, som stog för all underhållning på vägen. Resan dit tog fem timmar och det gick bra. Vi stannade i Nybro och åt mellis, sen stannade vi nog på varje P-plats på Öland för pissepaus. =)

  

  

När vi kom fram möttes vi av en tjock "Nils Kant-dimma" och grillad korv. Sen samlade vi ris och skrot och slängde på den stora högen som sen skulle bli en brasa. Männen exprimenterade sig fram för att få eld på det fuktiga virket och det var strax efter explosionen i bensindunken jag blev nervös och inte vågadet titta mer, så vi gick in och värmde oss i storstugan. Kusinerna lekte för fullt och mammorna drack lite öl och eldade i öppna spisen. MYS!



Efter middagen bunkrade vi upp oss framför brasan med glögg och pepparkakor och Kims syster berättade en sann rysare (som faktiskt fick mig lite nervös). Vill ni veta vad hon berättade om så läs boken Nattfåk av Johan Theorin.
Vid halv tio gjorde sig tröttheten påminnd och vi bar över ungarna till stugan och kröp ner i varsin säng.

  

Dagen efter bjöd på mysig frukost. Efter vi städat undan och jag röjt i vår stuga tog vi en morgonpromenad i skogen och redan efter lunch sa vi hejdå och styrde hemåt.

Tack för en supermysig helg! Vi kommer snart tillbaka. =)


Kommentarer
Postat av: fh

fina bilder myys :))

2011-11-08 @ 20:12:52
Postat av: Ninni

Åh mysigt det såg ut och lät. Nattfåk är riktigt bra ja, och läskig - så förstår att du blev lite rädd där! :)

2011-11-09 @ 09:07:12
URL: http://ninnirunemyr.blogg.se/

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...