Dagis

Idag var det dags för Mejas inskolning på dagis. Jag var nog den som mest sett fram mot detta och blev lite väl stressad på morgonkvisten när allt inte gick som planerat.
Men vi blev klara i tid och fem minuter i nio gick vi hemifrån och en minut senare var vi på dagis. Älskar krypavståndet! =)
Det kändes verkligen välkomnande bär vi kom in. Vi hittade hennes hylla och våra namn sken riktigt stolta från väggen ovanför. =) Vår lilla stora tjej är på dagis! =)
Vi var där hela dagen, 9-14, och fick se hur en dag går till. Känns bra att veta. Det börjades med sång och fruktstund. Sen var vi ute en sväng. Meja stortrivdes och passade på att studera sandlådan på nääära håll. =) Vi gick in efter en stund och då var det dags för lunch. Meja fick äta själv och det gick fint. Det hon inte får upp med skeden tar hon med näven. =) (vi har börjat öva dricka ur vanligt glas, men på dagis fick hon pipmugg, torrast så.) Efter maten var hon trött så vi la henne direkt i vagnen och hon sov som en stock i 1,5 tim. När hon vaknat fick hon leka en liten stund sen packade vi ihop oss och gick hem.

Dessa tre-fyra dagarna när vi är med ska vi göra allt med meja, så som byta blöja, mata och lägga medan fröknarna är lite i bakgrunden så barnen får bli bekväma. I morgon ska vi gå ifrån en stund, kommer säkerligen gå helt utmärkt med tanke på hur lite hon brydde sig om oss idag. =)

På fredag ska vi "scrappa" en liten bilderbok om Meja som hon kan ha och titta i på dagis. Mysig grej dom tänkt på där. =)

(bilder från dagen ligger på älsklingens mobil så d tar vi imån...)


Kommentarer
Postat av: Hulda

Oj stora tjejen...jag fasar för den dagen Melvin ska börja på dagis...tur jag ska vara hemma med honom ett tag till ;-) Det lär nog bli mamma som gråter mest ;-)

2012-01-12 @ 08:27:37
Postat av: Ninni

Så skönt att det gick bra även för er <3

2012-01-12 @ 08:47:29
URL: http://ninnirunemyr.blogg.se/

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...