Update renovering!

 
Hujeda mig vad det tog på krafterna att renovera, skola in lillan på förskolan och flytta, på en vecka!
Jag har vart heelt slut, därav helt dött på bloggen. Sorry.
 
Nu har vi bott här i lite mer än en vecka och renoveringen är så gott som klar. (Alltså den renovering som vi hade som mål innan vi flyttade in.)
Efter inflyttningen tillkom barnens dörrar och dörrkarmar, dörrhandtag, taklister och element. Mejas rum har även fått en mörkläggningsgardin. Sen ska det upp en tallrikshylla i Mejas rum och några vägghyllor i Liams.
 
(hde visst inga bilder på barnens rum möblerade)
 
Vi har även gjort hallen lite mer välkomnande. Vi har satt upp det gamla skoskåpet från lägenheten, (tanken är att det ska målas om till vitt eller köpas ett annat). De gamla hatthyllorna från förrådet fick åka upp på hallväggen. De passade in riktigt bra!
 
 
Hallen före. (mäklarbild)
 
 
Hallen efter. (inte klar, golv- och taklister och element saknas).
 
  
 
I vardagsrummet har vi inte gjort så mkt än. En tavla och två hyllor åkte upp häromdagen och det gjorde så stor skillnad. Ser lite mer hemtrevligt ut nu. =) Det ska upp lite tavellister och massa foton på väggen mot köket, (den som ska rivas till sommaren).
 
 
Vardagsrummet. (Vägg mot vårt sovrum, påväg ut mot altanen.)
 
I sovrummet har de gamla garderoberna flyttat in igen. De var ändå i såpass bra skick så de får hänga med ett tag till. Byter ev dörrarna eller tapetserar dom.
 
(bild kommer)
 
Nu har jag gjort en rejäl uppdatering. Ska försöka ta fler bilder när det är lite ljusare. Hade tänkt ta från samma vinkel som mäklaren så det blir lättare att se före och efter. =)
 
 

Kommentarer

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...