Meja ♥

Huff vilken dag det varit!
Sovit som en kratta och sen krånglade biljäkeln i morse så jag fick kasta mig på bussen.
Försökte ta igen sömnen nu i eftermiddags men helt omöjligt.
 
Ikväll var vi på utvecklingssamtal på Mejas dagis. Vi fick ventilerat lite om den dåliga inskolningen och det kändes skönt. Men hela första terminen har vägt upp den missen och vi är så nöjda med dagis. Fröknarna är jättebra och vi märker att Meja verkligen trivs!
Vi får så mkt beröm för att hon är så framåt och duktig. Att fröknarna oftast "glömmer" att hon faktiskt bara är två år. Hon är nyfiken och tar för sig, samtidigt som hon iaktar och funderar innan hon agerar. (Precis som jag alltid varit.) Hemma kan vi verkligen märka av vad som sker på dagis, tex att dom pratar mkt om färger nu, för nu ska hon gärna plocka fram sina spännen och berätta vilken färg de har. Hon räknar dem gärna och såklart ska alla upp i håret. =)
Sång, musik och dans är något hon verkligen älskar och det har dom verkligen märkt av på dagis. Vår stora lilla tjej får beröm för sin lugna, men envisa, närvaro bland barnen. Hon strosar runt och tar hand om dockorna och när någon kommer nära och försöker ta vagnen är hon snabb att visa vem som leker med vad. =)
 
 
Kan inte mer än säga att jag älskar denna lilla varelse mer än något annat på denna jord! ♥
 

Kommentarer

Va sa du?:

Namn:
I will be back!

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv här:

bloglovin
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...